jeste li kad čuli za mobitel od milijun eura???
Pogledajte http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...a-milijun-eura
¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸---===][XXX][===---¸¸,ø¤°´`°¤ø,¸¸
budalastina!dati milijun eura za mobitel je smijesno.
cak mi i vertu izgleda bolje od ovog a i za korisnike vertu smatram da su budale kao i za ljude koji kupe ovo.
Stvarno,što kompleks malenog uda može uraditi od čovjeka![]()
iskreno taj mob bi trebao imati u sebi onak sve tipa da je daljinac za sve zivo u kuci ma sve sve ....inace nesvidja mi se
a ni vertu mi se nesvidja ljepsa mi je 8800
Loše, loše za te pare bi se trebao dat rasklopit u auto
There are no shortcuts in evolution.
Pa ako taj mob kuha,čiti,masira i ako ima još koju dodatnu ''funkciju'' onda vrijedi toliko...
Ma to su perverzije....za ljude koji ne znaju šta sa tolikim novcima...da ga ja vidim nekome na uhu odrezo bi mu ruku![]()
A ja bih ga udario tupim predmetom,zgrabio mob i počeo bježat. Kasnije ga zamijenim za crni Mercedes i six-pack sponzoruša
A to su neki unikati koji sigurno pljene pažnju nekih šeika...
Bezveze mi je ovo ali dobro...
Uvijek ima ljudi koji hoce biti drugaciji od ostalih pa uzmu nesto poput ovoga...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Cuo sam za ovo, al nisam vidio sliku... SICK... Ni da imam para ne bi to kupio...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
za te novce kupim porsche 911 i ferrari f430 i jos mi ostane za trosenje.pa ne bi valjda to potrosio na sugavi mobitel![]()
![]()
Radje bi zivio od tih milijun eura ko posten covjek..A ne da kupim to smece...Fuj.
ovo je lol
After all...
Em je ružan tj preružan em od novih tehnologija nula bodova. Da imam sve pare svjeta nebi dao tolko ma ni upola manje za neš šta nevalja i tako očajno izgleda.
Ma meni je taj mob i ruzan...Ma sve jedno..Nema tog boga da me natjera da ga kupim...ccc
Ko kaze da neam?
to je ćisto sran**, to si kupuju ljudi poput beckama... kada bih dobio milijun eura na lutriji sigurno si nebi to kupio!!! smiješno??![]()
Ja ti prvi kažem da nemaš jer nebi onda imo N70 i uostalom okolo bi trošio ženske a ne tu piso s nama. Ma dao ti Bog sreće da imaš tolku lovu, al gle daj nemoj bezveze postat jer samo moderatori imaju posla s tvojim glupim i besmislenim postovima. Malo se suzdrži bespotrebnih komentara
Zadnji uredio Mobi : 19-03-2007 u 21:38
E društvo još ima takvih bolesno skupih ali malo ljepših mobača.
Pgledajte ovaj link http://www.goldvish.com
Kakva limitirana serija, sad bi trebao doći uskoro u T-Mobile...piše da će mu cijena sa ugovorom na 24 mjeseca u tarifi 3000 biti samo 999 000 eura, kaj mislim da se ne smije propustiti...![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks