Ja ti stvarno ne mogu konkretno (a malo tko će ti baš točno moći) reći koji operater i koji paket tebi najviše odgovara. Zato je najbitnije da uhvatiš malo vremena i volje te da prosurfaš po njihovim stranicama i usporediš pakete.Izvorno postao dankec
Ono što ti mogu reći da sam ja na H1 i da sam stvarno zadovoljan, jer sam smanjio račun za ok iznos. Još jedna stvar koja mi je prije bila važna, a H1 je ima, a to je njihov internet (dial up) koji je nešto skuplji od CARNeta, ali još kudikamo jeftiniji od ostalih (naravno, mislim obični internet bez ikakve pretplate). Pošto si rekao da te DSL ne zanima, možda bi ti i to bilo zanimljivo.
Međutim, kako želim biti objektivan, morao bi ti preporučiti (iako mi T-com nikako nije drag) da pogledaš ovu opciju u kojoj imaš za 20,00 kn besplatne pozive unutar fiksne mreže T-coma. To bi ti moglo biti jako zanimljivo jer si i sam rekao da zoveš zamo fiskne s fiksnog.
Druga stvar koja ti se možda neće svidjeti (odnosno ne bi ti se svidjela ukoliko odeš na drugog operatera), je ta da T-comu idalje (još sigurno neko vrijeme) plaćaš pretplatu, a ovom drugom plaćaš iznos koji si potrošio na telefoniranje. Ok, "dobra" stvar ovoga je što bi onda mogao uključiti kod T-com prikaz broja za 10,00 kn mjesečno (bez PDV-a, ili tako nekako - što bi dolazilo na onom računu za pretplatu), jer ovi drugi operateri (bar koliko ja znam) nemaju trenutno tu opciju (ne znam kakava je stvar s Iskonom i Amisom, radi totalnog odvajanja, ali pošto si rekao da Tripleplay (i sl. usluge) ne dolazi u obzir, onda nije ni bitno).
Usput, ne znam da li zoveš ali vrijedi spomenuti. Ukoliiko se prebaciš na drugog operatera (izuzev onih koji su se sasvim odvojili), onda na T-com-ov račun, uz pretplatu i druge usluge, ti dolazi i pozivanje prema svim posebnim brojevima poput 060, 062, 988, i dr., kao i spajanje na Internet preko bilo kojeg operatera (izuzev primjerice kod H1 kada se spajaš na njihove modemske ulaze, kao i Vip.Online koji ima već ono poznato naplačivanje s mobilnog telefona).
Ne vjerujem da će ti ovo mnogo pomoći, jer ipak je to stvarno poprilično individualna stvar, stoga ti pročačkaj po internet stranicama (www.optima.hr, www.h-1.hr) i vidi.
Eto, mislim da sam bio poprilično objektivan![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks