Logitech® MX™ Revolution je heben miš ali za tu lovu si uzmem Bumslang, igram svaki dan i primjetim na mome RX300 da je laser u banani!
Igram na rezoluciji 1024*768 i tu vidim da mi je preciznost u banani!!
inace cuo sam jedno jaaaaaaaaaaaaako neugodno iskustvo sa revolutionom tako da ga ja sigurno nebi kupio.
problem je bio da mis nije radio kak treba da je kasnio da nije bio precizan koliko bi trebao biti itaq.
sto se tice dizajna tu neam pogovora taj mis je ko stvoren za one koji ne igraju i koji oce da imaju nesto fancy na stolu...
Logitech® MX™ Revolution je heben miš ali za tu lovu si uzmem Bumslang, igram svaki dan i primjetim na mome RX300 da je laser u banani!
Igram na rezoluciji 1024*768 i tu vidim da mi je preciznost u banani!!
@Codiac
Da to sam i ja čuo, navodno mu je signal u banani! Sad koliko je to istina nisam išao za tim jer uz malo iztažnje sam vidio da ga svi hvale a od nekih gamera sam čuo da nije to to šta se očekivalo!!
E to mene najviše brine jer igram na pingu od 78 do 105 !!
Sad ovisno koliko je ljudi na serveru, ali najgore primjetim kad je server full i ping između 110-179 onda nulla bodova od miša.
A šta da ti ja kažem, igram COD2 preko duple ISDN linije i ako imam ping do 150 ja presretan, među prva 3 uglavnom...
Sve preko toga budem patka za napucavanje...neigrivo
Počeo sam igrati online tek prije par mjeseci i dok nisam skužio šta taj ping znači ludio sam: dođem jedan dan na server i 1. uvjerljivo, dodem sutra na isti i kanta: predzadnji. Mislio ja kako mi danas ne ide, kao nisam nabrijan...
Sad ako mi je ping previsok odma disconnect, ne vrijedi sa živcirat...
Dečki žica je ipak žica
Iako sam na početku najviše bio zagrijan za logitech G5 predomislio sam se zbog previsoke cijene a i zato što ne nudi ništa više od starog, dobrog, dokazanog MX518.
Od bežičnih sam odustao prije svega zbog baterija, to stalno mijenjanje mi je totalna gnjavaža a i sumnjivi su mu zbog laga...
Zatim je top 1 postao Genius Ergo 525 prije svega zbog fenomenalnog lasera iz Logitech G5: Naravno, tu je i cijena od svega cca 150kn.
Na kraju mislim da sam konačnao pronašao miša koji će najvjerovatnije postati moj najnoviji repni ljubimac i razarač (uz naravno doprinos moga dokazanog skill-a) ostatka ekipe na COD2 serverima
------> radi se o Razer Deathadder-u
Poznato je da su Razer mishonje u samom vrhu gaming serije, za koji se stalno bore sa Logitech MX/G serijom i pobjednika nema, netko se kune u razora i brnuto..
Pročitajte review i postajte svoja misljenja o navedenom a ja ću se potruditi da review napišem odmah po stupanju u vlasništvo istog
REVIEW: http://www.techpowerup.com/reviews/Razer/DeathAdder/
...ako tko zna neki zoo shopgdje se kod nas može kupiti spomenuti slobodno napišite...
Ako ga ne nadem do četvrtka frend ide u GER pa će dobiti jedan zazdatak više, a ja sa zadovoljstvom gubitak nekoliko sati![]()
cijena bi mu trebala biti oko 60 $ koliko sam vidio, a kod nas nisam našao niti u jednom od poznatijih IT dučana.
Evo jedan dućan ima likvidaciju artikala, frend mi ugrabih G5 za siću! Danas ću ga dobiti, sad sam baš nabrijan jer ti mini utezi moraju nešta koristit!
Sad me baš zanima ko ima G5 da čujem kakav je i kako najbolje podesit taj Dpi.
a koji to ducanpodjeli i sa nama
![]()
Pročitaj review, G5 je ocijenjen ocijenom 10/10 kao i Razer Deathadder.
------------> http://www.extremetech.com/article2/...1846966,00.asp
U kojoj je to trgovini rasprodaja i za koju je cijenu uzeo G5??
Jel zna netko kako se na Deathadderu mijenja DPI, kod logitecha je sve jasno, na njemu se nalaze 2 tipke, + - DPI
Zadnji uredio rak21 : 18-03-2007 u 16:48
Ja ti preporucam
LOGITECH G5 i RAZER Copperhead, tempest blue 2000dpi
ja ovaj koristim vec dosta vremena i mogu reci da sam prezadovoljan njime,a pogotovo zato sta non stop igram neki fps![]()
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
mx518 dobar je
Evo već par tjedana imam G5 i moram reći miš je koma nemreš fulat![]()
kaj jel dobar il nije? ja sam htio tog uzeti prvenstveno radi izgleda al frend me zhebo i uzeo sam mx518 on kaze da je bolje radi u igrama
G5 je fenomenalan u igrama najviše osjetiš; u PointManageru imaš mogućnosti da si podesiš kako god hoćeš + utezi nema bolje ideje, probao sam bez utega i sa i moram reći da je tu ipak velika razlika sa utezima!
http://www.razerzone.com/index.php?m...products_id=43
For gamers.By gamers.
Bookmarks