poslovao sa clanom Don Dunbuska nasli se na kolodvoru obavili posao i sve 5!
-preporucujem trgovanje sa doticnim clanom!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=19516
Trgovao sa Titan-om sve 5
Ošišo me za +100 kn al šta je tu je![]()
Važno je da se trguje
poslovao sa clanom Don Dunbuska nasli se na kolodvoru obavili posao i sve 5!
-preporucujem trgovanje sa doticnim clanom!
http://cafe.mobil.hr/member.php?u=19516
trgovao sa clanom Syzygy , sve 5, svakako preporucam!![]()
Poslovao sa smogovcem, sve prošlo u najboljem redu![]()
Trgovao sa Redking-om sve 5![]()
trgovao s MARINOM.
rijec je bila o v3x narančastoj![]()
svaka pohvala trgovcu! zamislite, cekao me je skoro mjesec dana da dobijem placu![]()
svakako preporucujem trgovinu s doticnim![]()
VK 1010-IO
trgovo s MARINOM,
sta reci.. savrseno.
trgovao sa khideg-om i danxy-om sve po planu,![]()
...FORCA FIUME...
ja trgovao s marinom.... isto sve proslo super
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
- Red-Gsm.net -
Trgovao sa RedkinGom...sve pet
Trgovao sa andrijom sve pet...
S njima nikad necete imati problema![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Trgovao sa borisxy! Sve u najboljem redu! Man of honour!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Trgovo sa BM0021,čista 5
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
poslovao sa clanom: Sator, sve 5+.
Hvala sto si mi vjerovao na rijec a meni je bilo zadovoljstvo to ispuniti i poslovati...
Poslovao sa Smogovcem , sve dogovorili preko pm našli se i obavili razmjenu , svaka čast majstore ocjena 5/5!
bitno da si zadovoljan..preporučam trgovinu sa doticnim clanom...
Trgovina sa članom ::diaboliq:: nemam se na što požaliti, osim što mi nije dao da platim kavusve u svemu odličan 5
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
vladek,opet...ne mogu se još požaliti...
Trebao sam trgovati s članom Maxrox ali dotični me sjebo ko malog baju. Napomenuo sam da će roba (SONY MS pro duo 2gb), za koju je rekao da uzima 100%, stići za 10-ak dana do 2 tjedna i on se s tim složio i rekao da mu to odgovara. Između ostalih poruka koje je u međuvremenu slao skoro svaki drugi dan "kad će stić, šta ima novo, jel kartica stiže, u školi sam popodne pa mi je isključen mobitel, javi mi, zvaću te i tak to...", jučer mi pošalje poruku da neće kupiti karticu jer je kupio od drugoga pod izlikom da je tamo dobio nekakvu garanciju i da mu je bilo hitno te da mu je "jako žao" jer i njega su sjebali drugi za neku lovu (pa pod normalnim smatra da i on mene može zajebat), pa je jednom dobio i potrgani mobitel i takve gluposti. Dakle, zajebo me do jaja jer ja sad moram tražiti kupca za tu karticu i pitanje je da li će to netko uzeti jer nisam iz ZG, a većina forumaša je iz ZG i voli primopredaju "uživo" što ja nemogu realizirati. Moj savjet je zaobići navedenog "kupca" u širokom luku jer je nepouzdan i ne drži riječ.![]()
Trebao poslovati s članom brba, kažem trebao jer sam se dogovorio s njim, rekao je da uzima mob, našli smo se, on je malo pogledao mob (inače mob je nov, nekorišten), da bi na kraju zaključio da mu mob nije nešto i da neće uzeti. Prije poslovanja s dotičnim članom pitajte ga 3 puta da li KUPUJE mob ili će ga samo pogledati... Svašta...
Zadnji uredio vladobrad : 22-03-2007 u 09:42
Bom Chicka WahWah
Bookmarks