U900 - Linux phone
Šteta kaj im je opis na webu u rangu oglasa u novinama
Koliko se može vidjeti iz http://www.grundigmobile.com/ Grundig već neko vrijeme proizvodi mobitele.
Ima tu svakakvih modela, ali nema neke prepoznatljivosti da se može na prvi pogled reći:- To je Grundig.
Izgleda kao da su od svih pokupili po malo i onda napravili vlastite modele.
Hoće li ikada biti tih modela kod nas u ponudi velika je nepoznanica. Volio bi nabaviti bar jedan da vidim kako su složili meni i da li im je funkcionalnost bolja od izgleda,
U900 - Linux phone
Šteta kaj im je opis na webu u rangu oglasa u novinama
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Imaš PDF za download, tamo su specifikacije.
u900 je jos jedan u nizu linux mobova koji nikako da krenu, no trebao bi napraviti mini revoluciju jer je prvi smartphone koji koristi system on chip nacin proizvodnje tj. arhitekturu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
u900 lijepo izgleda i spec su dobre,ali ovakav je dizajn vec vidjen i nekako sumnjam da ce Grundig kao mobilni brand opstati.
Dizajnom i nisu ništa posebno...
Ali možda bi bili koliko toliko funkcionalni zbog linuxa...
A B700 me podsjeća na kombinaciju BalyBery_a i Nokije E61...
A jeste vidjeli GR6600?
http://www.grundigmobile.com/Mobilep...USINESS/GR660/
E sad, jel to MDA Vario, ili su kupili licencu pa proizvode potpuno isti mob sa svojim "natpisom"...
A šta kažete za ovaj:
http://www.grundigmobile.com/mobilephones/design/X5000/
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Ovaj x5000 izgleda fakat dobro, specs su mu skroz na mjestu, kamera 6MP sa 22 shoot modea....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Aj lajk B700.. *mljac*
BTW Grunfigu je vlasnik turski BEKO.. Kvaliteta je jakojako upitna![]()
Najljepsi su mi x5000 i x900... Samo kakva im je kvaliteta?
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ja mislio da je grundig propao a ono oni mobove proizvode.
samo zato kaj ge nema kod nas,ne znači da je propao,isto vrijdi i za sharp i nec itd...
ma mislim da sam gledao na telki da je grundigov odjel za televizore propao,inace ako su im mobiteli kvalitetni kao i televizori odma kupujte.
GR660 je obican HTC Wizard (Qtek 9100, Cingular 8100 / 8125, T-Mobile MDA (SAD) ili MDA Vario (Europa), Dopod 838, i-mate K-JAM, O2 XDA mini Pro i XDA mini S, Orange SPV M3000 i kao Vodafone VPA II compact).
Ovaj Grunding danas je samo brand, dok je firma koja je proizvodila sve to prodana japancima ili tako nesto...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Meni ti mobiteli izgledaju kao da je svaki rađen u drugoj tvornici, a jedino zajedničko im je natpis Grundig.
X5000 izgleda ludo, pitanje je samo da li ima optički zoom. U specifikacijama to nisu napisali, odnosno piše zoom 4x ali nema napomene da li je optički ili digitalni. Nadam se da je digitalni.
pa zar nije bolji optički zoom?
Apsolutno, zato bi to trebalo biti i napomenuto.
uopce se ne bi cudio da ima opticki zoom.nekako mi masivno izgleda pa su mozda uspjeli ugurati i opticki zoom.
Upravo zbog te masivnosti me čudi da nisu to posebno napomenuli.
Nekako su mi svi ti mobovi prosječni,ne znam kako bih se izrazio. Većina me podsjeća na neke modele drugih proizvođača. Jedino mi se sviđaju GR660 i GR980,samo zato što nemaju T-Mobile brandani soft,ali te iste uređaje mogu dobiti i od HTC-a,O2 itd. Možda su jeftiniji kod Grundiga,ili?
nema nigdje cijena
prvi put čujem da Grunding proizvodi mobitele. Inače, televizori su im bili jako dobri, tj. sva elektronika što su proizvodili. Imam negdi zvučnike doma stare preko 5 godina i rade kao novi, bez distorzije, bez ikakvih izobličenja i sličnih stvari
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
Bookmarks