imala sam nokiu n 73 i nikako se nisam mogla priviknuti na yoistick. sada imam nokiu 6280 i ekran mi se nekako nakrivio (ne mogu vam to objasniti). vidjela sam nokiu n 80 brončanu i jako mi se svidjela... dal da kupim tu nokiu ili sačekam nešto novo?![]()
Pa ako ti se sviđa, onda ju kupi....
A pročitaj malo po forumu mišljenja, pa odluči.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kako izgleda ta broncana?? Ima neki link?
...also known as El'AnDrA...
a možda je najbolje da nju malo bolje isprobaš tamo gdje je misliš kupiti, kako se ne bi opet zeznula.... ja sam prije neki dan nabavio N73 i isto ne volim joystick... kad pogriješim u pisanju, moram se s njim vraćati natrag, a to ide spoooro... i moram paziti da ga tada ne pritisnem... istina, to je gnjavaža...
N80 isprobaj... da li ti dobro leži u ruci, voliš li klizne, malo "deblje" telefone... itd. za moj ukus je predebeo.... a opet, ako ti je inače dobar 6280, mogao bi ti biti u redu..
nego, što ti radiš s tim mobitelima onda?
gdje je završila N73, i što će biti s 6280?![]()
na n 73 sam popušila dosta love jer sam je prodala upola jeftinije nego šta je vrijedila. a ne znam šta ću sa 6280, vjerojatno ću je prodati, ili ću je ostaviti i u nju staviti drugu karticu.
neznam ljudi,valjda sam ja sretnik,al imam n80 i slide mi je ...nem rekel odlican jer ipak se klima, al dobar je,bolji nego na 6280, kad mi je mob sklopljen ima hoda mozda milimetar, i to samo pri tipkovnici, a kad ga otvorim je ful cvrsti,drzal sam klimavije/skripavije candybarove,a otvaram ga i zatvaram sto put na dan vec 4 mjeseca i vise.. malo se rasklimal od kad sam ga kupil istina je,al mislim da ak naletite na cvrsti n80 kod kupnje nebi trebalo biti nekih posebnih problema,bar ih ja nemam i displej je bomba!!! rezolucija je nevjerovatna!! dok n73 koji ima prokleto VEEEEELIKI displej al s losijom rezom nego 6280.
to bi bilo to,nist,uzivajte u zivotu!
da, ja se isto ne mogu uopce potuziti na slide na N80. vidjet cu kad prođe još vremena, ali za sad se apsolutno nista ne klima.
....Tab Maniac.....
Ako ti se toliko svida ova broncana nokia, onda ju zemi...
AKo bude problema s njom, frni ju i cekaj da izade nesto novo...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ako se možeš naviknuti na loš slide,zašto ne? Baš sam se igrao s 5300 neki dan i slide nema milimetra hoda,a kad se sjetim svoje 6280...Ni N80 nije nešto bolji po tom pitanju. Ne znam kako to uspiju tako zakenjat,frendov 7650 star 4,5 godine nema milimetra hoda kod slidea,a sam mob izgleda ko da je preživio bombardiranje Bagdada
a sta ces kad nokia uvijek nesto mora na mobu zaribat. valjda im je to poslovna politika da ne mogu izbacit mob na kojem je sve cakum pakum.
....Tab Maniac.....
Bookmarks