Ovako imam pitanje u vezi jednog starijeg modela naravno nama svima poznatog. ovako- mobi nisam koristio dugo dugo, i majka se izjasnila željom da želi ona to koristiti i tako ja kupio karticu njoj i sve super ukucam pin, kad ono sigurnosni kod...a ja sam to zaboravio naravano! sada dali se to moze i kako ukloniti.
hvala
Probaj sa programom World Unlock Calculator izračunati Security Mastercode,on bi ti ga trebao otvoriti mob. Ako je zaključan na neku mrežu,dotični program može također generirati kod za unlock za taj telefon. Pogledaj i ovu temu,možda ti pomogne
Zakljucan je mobitel na Vip ali to mi nije bitno, nego ja sam stavio sigurnosni kod i jos sam ga promijenio tako da nije onaj tvornicki 12345 ili kako je vec bio...a sada ga se nemogu sjetiti
i trazi me imei a kako da ga znam kada nemogu upaliti mobitel, odnosno doci do menia!?
-
-
ok, evo uspio sam dobiti imei i dobio onaj neki security master kod, gdje to sada treba upisati, samo me to zanima...
Zadnji uredio Ico : 15-03-2007 u 21:56
IMEI ti piše na apartu ispod baterija a u vezi ovog koda. To se meni daaavno dogodilo sa 8210... pa sam ga odnio u servis i tamo mi to riješili... nekih 100 kn...
Ovak doma nisam niti probao...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ok, hvala decki uspio sam! keep up the good work!
Bookmarks