Navodno se spominje i kamera od 3.2 Mpx...
Inace, sjajan mob...
Poznato je tek da nece imati UMTS nego samo EDGE.
Simulacija izgleda:
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Navodno se spominje i kamera od 3.2 Mpx...
Inace, sjajan mob...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
nastavljaju trend sa ovim tipkovnicama..po meni dosta funkcionalno i ako dobro riješenje...što manje tipkanja to bolje
pa sto se manje tipkanja tice meni tu T9 pomaze i vise nego dovoljno. nekad zna zezat, al uglavnom je ok. rjecnik ima dosta rijeci tako da nakon sto sam skuzio kako radi i cemu sluzi nema vise vracanja na beskonacno tipkanje...
a ovaj mob. se meni cini perfektnim. zapravo ima sve ono sto ja trazim od mobitela (ok, bilo bi bolje da je W verzija, al necemo cjepidlaciti)
ima veliki ekran, touchscreen, dobru kameru, neznam jel ima AF....e jel ima AF ?!?![]()
vec sam na par mjesta rekao da je za mene ideala (bar za sada) w950 sa 3.2 mpx kamerom sa AF, blicom (xenon po mogucnosti) i macro.om, sto se donekle poklapa sa ovim cudom![]()
...ak će imat bio kakvu kameru onda će biti pravi hit!!
...manje je više...
Ma i to.Nikako da se maknu od tih prokletih 2mpx-a.No dobro..sutra Cebit..pa se nadam nekom 5megapixelašu.
1,3 Mpx je dovoljno za dobru fotografiju , tako da je 2mpx za sad ok. trbali bi povećavat leće na fotićima od mobova.
OT BTW -ti ćeš brzo do moda dogurat![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ma dobro mislim da je 5 mpx ipak malo previse. džaba to sve kad nema optickog zooma. e kad to stave onda ce tek bit ludnica. ovako je i 2 mpx sasvim dovoljno (opet ima na forumu mojih slika sa d750)
ma za dobro fotografiju je najvise bitan AF. iako ja mislim da je 1.3 malcice premalo. neznam jel to do ekrana ali slike na k510 su dosta losije nego na d750![]()
ma AF i 3.2 je čist solidno...al me zanima planiraju li stavit i nasljednika w950...nekaj tipa ovakve stvarčice...m610 je u svakom slučaju vodeća mrcina zasad
Meni je mob lijep, samo ne volim puno tipaka...
OT - zsto svi koristite t9, meni je to najgore sto moze biti na mobu... Ja to uvijek iskljucim... Nikad ne mogu napisati ono sto zelim...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
eee 3.2 mpx...eo slike...
[img=http://img471.imageshack.us/img471/6227/sonyericssonm610imaria2af5.th.jpg]
Lijepo... Samo sta je onaj kotacic (bar tako izgleda) sa lijeve strane... Jel to za zvuk???
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
@ Maniac, radi se o jog dialu, vrsi navigacije na svakom smart SE-u.
Ako su sredili OS kako spada mozda i razmislim o njemu. Ako nisu onda cu i dalje pljuvati po njemu na forumima![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Jg dial...Preteća mu je bio onaj legedarni sony z5 ako se ne varam.Taj jog je ok rješenje.
.......Z1 Sony:::::::::.i sony CMD X2000... su imali prve jogove. možda i koji prije, al je ne znam..
Zadnji uredio AutoXpert : 14-03-2007 u 23:53
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ma da samo dobrom...meni je odlično...dizajn,mobitel a tek kamera...pohvala se
Bookmarks