Neznam šta je to,ali mislim da moraš prepraviti mma_ucp file možda ti je skin sa 12 ili 11 ikona,a mma_ucp file je namješten na 9 ikona. Ali nisam siguran.Izvorno postao night_whisper
kad uključim neki drugi skin koji sam skinuo s neta i stavim ga na mob on mi npr ne ide po redu na ekranu nego se neke ikone preskoče pa kasnije kad stišćem dođu na red i takve gluposti ( imam diabolic1.3) a teme su mi da su onak ikone dolje na ekranu a iznad ikona su animacije ikona kak da to sredim da mi dobro radi?![]()
Neznam šta je to,ali mislim da moraš prepraviti mma_ucp file možda ti je skin sa 12 ili 11 ikona,a mma_ucp file je namješten na 9 ikona. Ali nisam siguran.Izvorno postao night_whisper
orginal Diabolic ima 12 ikona ali kak da kažem te ikone nisu tipa ko kod Yuetovog softwarea da su ikone 3*4 nego su sve na dnu ekrana jedna kraj druge i nemožeš ko kod Yueta ić po meniju gore-dolje,ljevo-desno nego samo ljevo-desno jel me kuzite? a ikone su S*ebane kad odaberem bilo koji drugi skin koji nije došel s orginalnim MP softwareom
menu-->podesenja-->pocetna postava-->pomicanje-->kruzno
ma znam na kaj misliš ali frka je u tome da se na nekim ikonama promjeni cijeli ekran sve je bijelo samo je nacrtana ikona i ime nje () fala immortalis i to je bilo ali to ne rješava cijeli problem)(
ajde ak neko ko ima diabolic stavi skin CubeBlack od JA_SAM na prvoj stranici ovog threada pa javi šta je s njim se dogodilo možda je samo meni software s*eban al ne vjerujem
svi linkovi koji su od http://esnips.com nerade..uopće se nemože skidati sa njih
T Mobile
DDDDDDDDDDD
evo za sve obožavatelje![]()
http://gallery.mobile9.com/d/48338/
Ovako imam pitanje... imao sam diabolica MP 1.3 i nije mi se svidalo to sto je spor i sto mi je mobitel iz nekog razloga bez prestanka svaku min nekad i manje vibrirao... buduci da mi se svidalo maknuo sam ga i napravio backup svih seemova, mma_ucp i mma_dcp i jos dosta toga i probao prebaciti skinove na yueta i nejde... raspored u meniju nije dobar... buduci da svi skinovi koji su na diaboliku rade bez problema a tu ne... sve sam po bacao seemove mma_ucp i mma_dcp... cak mi je jedan sa motox foruma napravio mma_ucp i neide... htio bih barem iCarbon skin da si slozim na yueta... ako tko zna kako neka se javi
ma samo preabacis skin i mma_ucp, i mora radit.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
imam pitanje u vezi skinova...
zna li netko kako obrisat skin sa moba.
briso sam na nacin da u p2ktools obrisem sve ikone i fileove iz skina... naravno obrise se ali se i dalje vidi u persolanize i ne obrisu se ikone... aja a bih ga htio cijelog ulonit.
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
jebote pa obrisi i folder s imenom tog skina.
hehehe... probo i nece... al ajd netko je odgovorio... probat cu opet sutra... naravno delete bi uvijek trebo radit...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Probaj sa Skins Managerom![]()
![]()
![]()
ma kako nece, koja greska, kaj ti javlja p2kman?????
evo sve valja, obriso ali su mi ostala 22 foldera u personal>skin al dobro,,, folderi se ne vide u p2k tools...
e da skinio sam zp ili rar folder sa skinom. imam skinman kak da uploadam skin? i kakda ga otorim u mobu... probo sam upload i to ali ga ne mogu otvorit...
jebote pa daj citaj malo po forumu kak se uploada skin.skin ti se nalazi u meniju personalize,ak nisi znao. imas opciju search da ju koristis a ne da ju gledas.
pa daj pukni flash ponovo na mobitel, pa ces vidjet da ce se sredit personalize menu, nes si zajebo s tim skinovima, a to se sigurno da rijesit fleshanjem, i daj ljudi kad vam se nest tak desi , pa puknite flesh ponovo, zar je takav problem tih pet minuta(ni tolko), neg tu pisete odma da imate neki problem. zar nije logicno, kada ides nest moddat , prije sve radi , a kad ubacis neki modd, sere, pa daj napravi backup ili fleshaj ponovo! nemojte za sve odma , meni ne radi!!! malo improvizacije.... pozz![]()
Imam motorolu V600,skinuo upute za instalaciju,skinuo jedan skin,sve radio po koracima,ugasim mob,i nakon toga pod Settings/Personalize/Skin/,nema nista,prazno, samo postojeci skinovi.Gdje grijesim?
Ja sam također odustao od instalacije novih skinova na motoroli v360. Svaki put bi radio u SkinManu i kada bi obrisao neki skin, sve ikone u meniju bi mi se promjenile, izblesirale. Pokušavao sam iznova, ali uvijek imao iste probleme, čak sam morao 2-3 puta ponovo flashati yuetom. I na kraju odustao od skinova.
evo za bisere poput mene... otvorite skin. extract negdje na desktop u folder neki ili slicno... odete na tab skins. tamo dolje stisnete install. kad to stisnete otvoi vam se pop up. u njemu si izaberet sta zelite od novog skina. i kliknete ok. i on vam tzrazi da odaberete neki file (menu files ili skin files) odete na folder gfdje ste stavili extraktirani skin i bude vam ponuđena samo jedna ikona... zove se (ime skina).ski i nju odaberet i ok i on sve sam napravi. i restartate mob i radi.-.-.. barem kod mene... a brisete u p2ktools sve iz foldera ili u skinmanu označite skin i kliknete uninstal...
pozz
ako vam ne radi prek skimana,ovo ce sigurno raditi.
uzmite p2k tools, pod folder skins napravite novi folder, koji ce se zvati bas kao i x.ski fajl(bez ext.). refreshate listu, i onda u taj novi folder, stavite skin fajlove.
ja tako radim oduvijek, i svaki put radi, probo sam i brisat tako , i ne ostavi trag kad izbrises.pozz
gle moja v525 vise ne radi. ali ta serija v500,600,525 , one ti nemogu imat skinove neg sam se mogu mijenjat boje izbornika, a to se radi preko color scheme a ne skinova, tj.ski fajlova.
to ti ima jedan spcolor fajl kaj se stavi prek p2kmana u mob. on ti sadrzi te boje i on se uredjuje prek jednog programa.
Kak da ja skinem te skinove ,imam usb kabel???'
Bookmarks