Hvala na informaciji, daj pliz reci koja je cijena da ne idem kopati tamo...![]()
tenks
samo da javim da je dosao u crazy-shop pa ako nekog zanima neka kupi dok jos imaju..
pozz svima
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Hvala na informaciji, daj pliz reci koja je cijena da ne idem kopati tamo...![]()
tenks
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Imam i ja jedan, stoji mi kod kuce u ladici![]()
Aj nabaci koju fotku da vidimo kako to izgleda zapravo navučeno na k800![]()
evo tu imas 3 slike na kraju
http://fotoklik.tportal.hr/GalleryDe...galleryId=2509
i ja sam kupio to isti dan kad i mob zbog displaya...nosio 2dana i skuzio koj je to drek....pa mob ima fino kvaliteno kuciste i iza bruseno i izgleda da nije sklon ogrebotinama...zar vam nije zao neku plastiku stavljat na to, ja ostavio to samo ak cu na neka putovanja pa dok je u torbi da ne nosim neku kutiju,da se ne grebe s kljucevima i to..al ovak definitvno ostajem na samom mobu,stvarno je mnogo ljepsi bez toga..
bio nekad oglas...
Mislim da stvarno nema potrebe za ovim jer kako je rekao dubrava, mob je stvarno kvalitetno napravljen, ima onu gumu odostraga koja ga stiti od ogrebotina i udaraca...
Taj crystal case mi samo poruznjuje mob...
Meni nakon 6 mj koristenja, display ima par ogrebotina a ovo ostalo kao novo...
ja sam na svoj stavio CJ i ne skidam ga vise...nis bitno ne poruznjuje mob a zbilja ga cuva od svega...ona guma iza ce se jako brzo izlizat ako ne bude cuvana..
e sad, ako vam je bitnije da mob izgleda dobro onda se ovo definitivno ne isplati, a za nas kojima tu i tamo zapne za nesto ili ga nosimo i subotom u grad definitivno stvar kao narucena:![]()
skoro 10mjeseci korištenja bezikakve packice a u farmericama ga nosam
zanima me je li teže stitnuti tipkice iznad displaya oko zvučnika i one s strane, pošto ih uistinu vrlo često koristim
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
To i ja velim, stalno ga drzim u trapkama, povlaci se po stolu i nikakvih ogrebotina na njemu, fon je fakat dobro napravljen...
@gotham, nisam nista lose mislio samo velim da nije neophodno uzimati taj case ako mislis zastititi mob od ogrebotina, zaista ga ona guma dobro cuva bez vidljivih tragova...![]()
Evo i drazen ga ima skoro god dana pa nista vragu, he,he!![]()
ma da neznam da mu otpadne poklopac il neku q fakat mi ne bi smetalo tolko kolko ga ovaj cc poruznuje...neznam za vas,al meni je to gadno,mislio sam bar subotom stavit dok pijem pa ga mozda bacim u pod il nesto, al probao i izgleda mi seljacki,vadim mob a na njemu neki plasticni q ko da sam neki fetisko ili prenzla koja pazi na svoj mob ko na svoju glavu,ko da me strah ga koristit...fakat mi se ne sviđa nit dopada to nosit na mobu, i da one tipke je teze stisnut s tim, ko voli nek izvoli ko ne voli,nek nosi mob bez toga...jebes kondome kad mozes uzivat u zivotu![]()
bio nekad oglas...
Upravo vidjeh kako to zapravo izgleda, i definitivno mi se ne isplati. A nakon pol godine korištenja moba imam sam jednu ogrebotinicu, koja se niti ne vidi, al je tu tak da se zna. Naime nalazi se dole desno na mobitelu na onom srebrnom dijelu (ak koristite normalnu ediciju, a ne đejms blond) tak da se vidi jedino ako ju baš tražite![]()
odlična stvar i mob izgleda sasvim dobro s tim
@svi oni koji misle da je CJ nepotreban
promjenit cete mišljenje kad vam prvi put frcne na cestu ili u dzepu bude npr kljuc pa ostavi traga...
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Bookmarks