ako ćemobirat prema slikama i rekla kazala , ja glasam za iPHONE! dobro izgleda.
Nokia N93
Iphone
najavljena je od 2mp.
ako ćemobirat prema slikama i rekla kazala , ja glasam za iPHONE! dobro izgleda.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
posto je sve kaj izadje iz applea savrseno, glasam za iphone!
ja bi isto iPhone jer to i nije mob to je pa nešto novo ali najradiej Benq black box ili kako se već zove ono najavljeno čudo
S obzirom na tehnicke mogucnosti koje Iphone donosi vidjet cete da to ne samo da nije revolucionarno kako to drugi tvrde nego ce jos bit i zastarjelo za 6-8 mjeseci.... Pa Nokia ga mogucnostima pojede
Sti Iphone ima je sminka i nis drugo.... kao po meni i samsungovi modeli
ako ce se u Evropi pojaviti tek krajem godine,bit ce zastario.
...vidim u novoj MobilMediji da će u sljedećem broju (znači svibanj) testirati iPhone...jedva čekam...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Decki ako o necemu raspravljate proucite malo koji ce procesor koristiti iPhone i koji proc koristi N93. A sto se tice programa za Nokiu svi su beskorisni, radje cu onda koristiti WM
tu definitivno iphone ima prednost jer wm je triput bolji od symbiana
Da slazem se WM je nekako zanimljiviji.Kao da imas laptop u ruci.Sve na jednom mjestu
Mislim da bi ova usporedba bila bolja kad bi u igri bila N95,onda bih stvarno morao razmislit,a ovako kazem iPhone.
...dok iPhone ne dođe do nekoga od forumaša i dok ih netko iz Hrvatske - uživo - međusobno ne usporedi, ova će tema biti nepotrebna...
...većina je rekla svoje mišljenje, a daljnja rasprava, kao i anketa, nije potrebna jer s spec. "samo na papiru" nije dovoljno da se daljnja rasprava nastavi...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks