Da, iRiver, iAudio, Sony... sve je to bofl roba, a? Gluparije.
Creative i Ipod su najbolji a ovo ostalo izbjegavaj moj ti je savjet.
Da, iRiver, iAudio, Sony... sve je to bofl roba, a? Gluparije.
Neznam za niti jedan, ali SanDisk mi je poznatija marka (memory kartice i sl) pa bi njega nekako rađe uzeo...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Zavisi. Kako češ ga ti koristiti ja svojeg najviše koristim kao diktafon na satu kada ne nosim laptop sa sobom u školu
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
OT : Zavisi u koju srednju idešPa ja sam otfurao svog par puta,ali sam dobio izričitu zabranu,jer bi frend donio gamepad i onda bi halali NFS cijeli dan praveći se da nešto radimo
Što se tiče mp3 playera,ja sam sa TrekStorom imao super iskustvo. Sad mi je strašno žao što sam ga razvalio,jer ih je teško nabaviti u HR. Ali dobiješ Sennheiser sluške sa većinom njih,možeš sam konfigurirati EQ,ima diktafon koji snima direktno u mp3... Konkretno,ja sam imao iBeat organix sa 512MB i svim navedenim funkcijama i platio ga 98€ u 7.mj 2005.,znači da im je sad vjerojatno pala cijena
Nemaju više Sandiska u HgSpotu. Kakvi su take MS playeri?
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...382&kateg=0823
Dakle, jos jedanput... preslusao sam uglavnom sve sto se nudi na trzistu. Generalno sony jos uvijek ima najbolji zvuk!
Svaka cast creative, ipod, iriver, iaudio, sandisk, panasonic, ali sony tu ostaje i dalje najbolji...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
http://www.nabava.net/katalog/katalo...oizvod=2005137
evo ako se nekom svidi.. 1gb ispod 400kn.. neznam ništa o njima![]()
imao sam puno tih mp3 playera i niti jedan nije bio nekakve kvalitete!
Da ne otvaram novu temu, treba mi jeftin mp3 player do 300kn..
U igri su Creative Zen Stone i Creative MuVo V100 (oba od 1GB). V100 je dosta star plejer, zato je valjda i jeftin.. Stone je noviji, da li donosi neke revolucionarne pomake u kvaliteti zvuka i općenito gledano?
V100 je jeftiniji, ima ekran, ali neznam kakve su slušalice i postoji li neko ograničenje max. zvuka. Isto tako, neznam kolko je praktičan onaj click wheel, čitam da je malo problematičan ako ga stiščeš u džepu, lako se dogodi da krivo klikneš.
Što biste vi odabrali da uzimate pleyer za jogging? Ne tražim milijon i jednu mogućnost, treba mi samo sviranje mp3 i mogućnost usb sticka. Kvaliteta izrade mi je bitna i kvaliteta zvuka/slušalica (dodatne slušalice bi uzeo ako se pokaže da mi ove ne odgovaraju). Hvala![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zen Stone je OK izrade,čvrst (koji flash player nije?),ali mu sluše nisu jača strana. Jbga,ne možeš za 300 kuna očekivati bogznašto. Osobno,radije V100 čisto radi displaya,alergičan sam na "nabadanje" pjesama
Bookmarks