Koliko kuna iznosi račun, toliko +club bodova dobiješ.
Na onom t_mobile portalu pod +club mi pise ovako:
Inace je to znacilo da ce mi toliki racun biti taj mjesec ali ovo je previse!U koliko podmirite svoj T-Mobile račun za 02. mjesec 2007. do datuma dospijeća, dobit ćete: 700 bodova
Po mojim proracunima treba biti oko 200kn najvise!
Jel to neki novi drugaciji obracun bodova?
Koliko kuna iznosi račun, toliko +club bodova dobiješ.
After all...
na postpaid je uveden novi način obračuna +club bodova. tako da te to ne treba zabrinjavati.
nova tabela obračuna
![]()
Zadnji uredio no name : 10-03-2007 u 15:42
Ovo je dobro ali na kraju neisplativo jer su tocno proracunali sve da nas spale supci...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja sam rekao za +club bodove da se ne isplati nabijati pretplatu, jer ces dobiti nesto bolje ne, a ne o koristenju t-mobilea kao operatera ili ne...
znaci ja sam korisnik vec 4godine imat cu ohoho bodova.A to bum si u popustic pretvoril.
-> Ja sam potpisao ugovor na dvije godine i +club bodovi mi traju do isteka ugovora pa ako ih ne iskoristim, brisu se...
[QUOTE=no name;532473]no, i dalje ne stoji ona tvoja izjava "da vas žele spaliti". jer, oni nisu obavezni davati nikome ništa... to je čisto dobra volja...
/QUOTE]
Jest dobra volja s njihove strane, ali kad gledas u globalu to je opet dobro smisljeno, kao daju ti nesto a ubiti to nesto je tako malo jedva prepoznatljivo da je zanemarivo...
BTW, 12000 + bodova(kn) za popust od 300 kn na kupovinu uredaja koje cu skupiti nikad... [->]
Joj, najbolje je da ih ukinu, pa da neki budu mirni. Ja sam si za 1600 bodova nadoštukao račun sa 50 kuna. Nije bog-zna-kaj, ali nije ni za baciti. Pogotovo kad trebaš nekome kupiti simpa bon.
Jel netko zna kakve su mogućnosti ako se iskoriste +club bodovi za kupnju mobitela bez potpisivanja ugovora na 12 ili 24. mj.? Koliko onda ti smanje na ukupnu cijenu aparata?
Bookmarks