Meni se ne svidja, nekako mi je kao digitron...
Meni se ne svidja, nekako mi je kao digitron...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Eto imo sam ga čast isprobati. Inače nisam poklonik Samsung-a jer sam ih imo par komada i svi su se kvarili a na jednom je čak iscurio ekran(sada stari model SGH-E820). P310 je oduševljenje i ljubav na prvi pogled. Mobač me toliko očarao da vam nemogu opisati. Tanak, mali, lijep ubiti dizajn je pogođen i da ne zaboravim ona futrola koja se dobije s njime je također super. Ta futrola je ljepa, čvrsta, od crne kože i ima u sebi integriranu drugu bateriju. Znači kada se mob stavi ili bolje reči prikopča u futrolu ima dvije baterije i na zaslonu ima dva indikatora tj pokazivača stanja baterije. Super je ta fora s baterijama. Mobač pljeni pažnju gdje god ga se izvadi u futroli ili bez nje. Jedina zamjerka je što je nespretno pisati SMS dok je mob u futroli jer smeta taj preklopni dio futrole. Očarao me i odmah si pomislim ovo želim imati bez obzira na sve i onda malo vračanja u stvarnost i realnog razmišljanja. Za te novce tj 450 euriča na crnjaka i bez hrv izbornika(ali to nije nikakav problem) se može kupiti mobitele koji imaju puno bolje karakteristike od ovoga. Mob je očito samo za poslovnjake jer na takvom mobu rjetko tko če slušat muziku (btw ima dobar mp3 player), naslikavati i sl. Dok sam ga koristio ispucao sam jedno dvadesetak slika i sebi nisam mogao doči koliko su fotke ubiti očajne sa uključenim ili isključenim flash-om. Svaka slika koju sam ispucao bila je mutnaaaaaaaaaaaa, onda sam shvatio koliko očajnički ovo mobitelu fali autofocus(žao mi je šta sam zaboravio prebaciti slike na komp prije nego sam ga vratio da vam pokažem). Ubiti da rezimiram mobač je u odnosu na ono šta nudi veoma skup, ima lošu kameru, niski ekran(ekran je nizak i širok), loše se piše sms ali svugdje pljeni pažnju i super je za duge razgovore. Bez obzira na sve želim ga imati.![]()
Bookmarks