control panel - user accounts - change the way users log on or off - isključi kvačicu na use the welcome screen.
kad mi se win dizu imam namjesteno da nemam welcome screen nego da je samo onaj mali window u sredini jer se tako win brze dizu. kako maknuti da svaki put nemoram stisnut enter da mi ude, da mi ude automatski.
to sam imal namjesteno ali sad od kad sam si opet reinst win sam zaboravil naradbu za run kako doci do tih postavki a drugacije ne znam
control panel - user accounts - change the way users log on or off - isključi kvačicu na use the welcome screen.
start, run , CONTROL USERPASSWORDS2 upišeš, pa ok
i onda gore uncekiraj onu kvačicu... users must enter password for login
meni to radi, ako tebi ne radi čeiraj ovo http://support.microsoft.com/kb/315231
evo ovo što ti krumpirko govori če riješiti problem...usput ako želiš tu ikonicu CONTROL USERPASSWORDS2 u control panelu skini Autopatcher
After all...
skini si neki program tipa tweakUI i onda tamo imas lijepo za iskljuciti opciju da te pita bilo sta kad ulazis u windowse, ukljucujuci i sifre i bilo sta takvo... Najkorisnije i najlakse, ne moras traziti gdje se sta nalazi, al vec ti je objasnio krumpirko kako tocno to napraviti...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Bookmarks