Evo ti link, pa ak je to ta maticna, pise ti da trebas koristiti atx 2.0 napajanja, neznam kakvo je ovo tvoje, provjerit cu pa ti javim...
>KLIK<
Jel mislis na ovo sto pise 8pin cpu power connection?
![]()
imam ovo napajanje
Power Supply FORTRON BlueStorm 500W, HQ, PFC
i imam ovu maticnu plocu
ABIT AW9D-MAX, i975X, DDR2, zvuk AudioMAX HD 7.1, G-LAN, S-ATA, 2xPCI-E, socket 775
e sad me muci na napajnji imam 24pinski konektor kao i na maticnoj i imam jedan od 4 pina koji se usreka u maticnu ali na maticnoj imam 8 pinski steker
postoji li kakav adapter za to???? ili mogu ustekat ovaj od 4 pina u ovaj od 8 tako ova 4 ostala otanu prazna???
Evo ti link, pa ak je to ta maticna, pise ti da trebas koristiti atx 2.0 napajanja, neznam kakvo je ovo tvoje, provjerit cu pa ti javim...
>KLIK<
Jel mislis na ovo sto pise 8pin cpu power connection?
![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
imam i ja to napajanje. Maniac ti dobro veli. Uštekaj po presjeku, nemoj silit. Prije pogledaj u šemi na što se odnose utori za napajanje (2x4)
rijeseno hvala
Ajd dobro... Jel uturis u neke dvije krajnje rupe ili u srednje? (ja sam gotovo siguran da su krajnje, al mozda ima neke razlike kod maticnih)
Al znaci sve radi kako spada... to je najbitnije... pozdrav...
Bolje ti je kupiti novo napajanje jer se na gigabyte pločama znalo dogoditi, iako piše u manualu da može 4pinski, kad se koristi 4-pisnki da spali konektor.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Al to je onda njihova odgovornost??? Mozda?
PA ,čuj trebala bi biti, ali ti se oni svi ograde
Pa ak pise da moze ici, ona nema tu nikakvog ogradjivanja od problema, moraju ga moci rijesiti...
Može se riješiti garancija za ploču (i to vjerojatno uz prijetnje inspekcijom), ali proizvođač ploče ti neće zamjeniti napajanje, a za proizvođeče napajanja je to nepravilna upotreba.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks