Spoji racunalo sa bluetoothom i vidi pod servise da li ti pruza bluetooth modem, za pristup internetu...
Da li mogu koristiti mobitel umjesto modema te se preko njega spajati na internet? Radi se o Blackberry 8100. Imam aktiviran wnw i na mobu preko opere surfam. Sad bi zelio da i na kompu mogu surfati preko wnw.
Spoji racunalo sa bluetoothom i vidi pod servise da li ti pruza bluetooth modem, za pristup internetu...
Nemam trenutno bluetooth.Da li se moze kabelom preko USB?
Mislim da ti je ovdje sve objasnjeno... http://mobilewirelessnews.com/2006/1...se-as-a-modem/
Hvala, probao sam ali neide. Neznam sto treba upisati pod username i password. Na mobitelu nisam nista pisao a APN mi je web.htgprs.
Kaze mi Error 692: There was a hardware failure in the modem (or other connecting device).
Evo kupio bluetooth,unatoc problemima sa instalacijom drivera za bluetooth, spojio sam se bez problema na internet. Ocito bi to uspio i sa USB ali mi komp nesto zafrkava.
Evo crko mi je internet! Kod spajanja,kad dode do kraja do registracije na mrezu izbaci mi neki error za PPP. Zna li netko sto je? Iz cista mira mi cijeli dan ovo javlja. Jucer je sve normalno radilo.
Zna li netko rijesenje? Do mobitela je,probao sam I na drugim kompovima. Sto nitko nije imao ovakav problem?
Ja ne poznajem dovoljno Blackberry da bi znao u cemu je problem.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Problem je nastupio kad sam stavio vip karticu u mob da vidim da li je zakljucan. Kad sam vidio da nije vratio sam nazad t mobile unutra I od tada neradi.
mozda pozderalo pare na računu![]()
After all...
Jel ima tko iskustva sa K800 uz w'n'w pretplatu preko PC na internet?
Kakve pare na racunu???
Zanimaju me vasa iskustva sa koristenjem mobitela kao modema i da li je dovoljan bluetooth prijenos ili je prespor, pa da ipak kabel kupim?
Dovoljan ti je BT. Na kom instaliraš Sonyericsson PC Suite koji si dobio sa kompom. U sklopu tog programa nalazi se program "Mobile networking wizard" koji će ti pomoći napraviti instalaciju pristupnika.
Bluetooth nije prespor već ti sve ovisi o mreži. Kabel ti može doprinjeti stabilnijoj vezi komp-mob.
Evo dok ovo pišem spojen sam na internet preko SE k810+Tmobile W.N.W.
Ne očekuj neke turbo brzine interneta jer GPRS je sa brzinom negdje na nivou klasičnog telefonskog pristupa dok je UMTS nešto brži.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ja imam nokiu,a radije bih kupio bluetooth jer kad promjenim mob, a mijenjam u prosjeku svake godine, ne isplati mi se stalno kabel kupovati, a ovak imam univerzalni bluetooth koji mogu koristiti za svaki mob. Inace trenutni mob ima i edge koji je dosta brzi od obicnog gprsa, samo me muci ta komunikacija izmedju bluetootha i moba jel dovoljno brzo, nadam se da je....
Ma dovoljno je brzo, surfam tako vec par mjeseci![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Moj je dojam da bluetooth ne usporava.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Misliš kB/s (kilobajta u sekundi). A gle, meni zna vuć i po 150, ali to je sa onim Bluetooth 2.0 sa EDR-om, a to ne možeš očekivati da ti ima obični mobitel.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Hvala na odgovorima ali ipak sam uzeo data kabel i to dosta povoljno za 79 kn i ipak je veca brzina osjetno a i vece mogucnosti....
Bookmarks