uzmes hypercam, mislim da on moze snimati sta se radi na kompu, al nisam siguran... nek instalira i provjeri...
frend ima sluzbeni laptop koji je zaduzio i mora ga ostavit u firmi, sumnja da mu neko kopa po lapu dok ga nema, sifru ima ali je opce poznata jer sef tako trazi. da li postoji neki program koji bi biljezio kada i sto se radi na njegovom kompu?
hvala
uzmes hypercam, mislim da on moze snimati sta se radi na kompu, al nisam siguran... nek instalira i provjeri...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Ja koristim Spector Pro.Prva je liga.Snima sve kaj se radi na kompu.Naravno nevidljiv je u program filesu i bilo gdje na kompu.Pozivaš ga kombinacijom tipaka(npr. crtl+alt+s)...probaj.
Krivo, moj nije za to... Moj sluzi da bi mogao snimati dio rada na windowsima, bar mislim...
Pa veli da mu treba nešto što bi bilježilo šta se radi na kompu...Tako da sigurno i tvoj pomaže.
da, ali mora biti pokrenut automatski kad se pali komp, bar sam ja tako shvatio, a mozda i nisam... (mislim da on hoce kad god mu netko upali komp da mu se snima sta radi, a ne kad bi on ostavio komp upaljen i onda da vidi sta se sve radi... ma nemam pojma)![]()
Pa sam neka narikta da mu stalno snima i to je to.Kasnije vidi kronološki radnje na kompu,a može i pregledat cijeli video.
Ma mozda postoji (vjerojatno postoji) neki jednostavniji program koji snima cim upalis komp ako ga stavis u startup
Kada ga pozoveš kombinacijom tipki(koju sam odrediš) ulaziš u program i tamo imaš izbornik file-uninstall.
Sretno.Poz!
p.s.ako ga ne možeš nać probaj na forumw.org sam se regaj i udri na search(nađi verziju sa crackom)
naso sam i instaliro (iako meni netreba) i frend je instaliro ali mi se nije jos javio, meni je program zakon! hvala ivstojic
A sto kad nakon cca sat-dva nakon sto je program pokrenut, skuzi da se koristi fake serail i sve zalokira?
Ima li za to ljeka?
sam program ti ne može skužit već samo ako radiš update programa, ali mislim da to nije potrebno za ovaj program.
ako svejedno skuži onda reinstall.
Bookmarks