si probal novi control panel stavit!?
e ovako...odnedavno vise nemam sike u boji na TVu...
komp mi je vec godinama spojen na TV i uvijek je bio u boji...
spojen je preko scarta...prije par dana smo gledali film...ugasili komp i sutradan kad sam uplalila komp primjetih da mi je crno bijela slika...
probala sam sve...sve postavke promijenila u grafickoj, pnovno instalirala drajvere, skinula nve drajvere...ali nistaprovjeria sam jesu li svi kablovi postekani, jesu...
naime, kada se komp boota boje ima...ali kad ude u desktop boja nestane...
u cem je problem??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
si probal novi control panel stavit!?
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Koju grafu imas?
Pokusaj ako imas neku ge-force-icu samo staviti da se ne spajas preko skarta nego preko composite i to bi trebalo biti to, ja sam tako napravio... Javi da znam tocno koju grafu imas...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Meni je u tome bio problem... Jel koristis TV tool, ak da onda tamo cackaj po postavkama, trebalo bi proraditi, ako ne upali ono sto sam rekao da stavis da ti je izlaz kao composite, a ne scart...
E da, probaj sve dobro stisnuti da vidis ako se mozda nije nesto malo odspojilo???
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
evo..rjesili smo maniac i ja to preko ICQa...naime, bio je saturation skroz na 0...stavila sam na default i boja se pojavila...
puno hvala maniacu![]()
R.I.P.-16.10.2007.
PozdraF. Dali netko zna dali postoji Dvi u Hdmi kabel ili Vga u Hdmi dužine 10metara. Pregledal sam sve i svašta i nisam našel nigdje i nitko mi nije znal reći dali se uopće proizvode tak dugački. Max kaj sam videl je 5 metrof i to u Hg Spotu a tam i da ima nebi više kupil ni čačkalice.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Bookmarks