1. ne mozes dodavati datoteke ako si finish-irala CD-DVD tj. nisi koristila multisession opciju
2. ne bih znao u cemu je problem
Vec ranije sam primjetila (ne znam jel to do nove przilice kupljene prije 2 mj - LG GSA H12L) da
1. nakon sto se nesto sprzi jednom vise ne mogu dodavati na dvd-rw, iako sam ga sprzila tako da bi se trebalo moci (Ashampoo Burning Studio);
2. i, malopije sam probala izbrisati rewritabilni dvd i cd ni to nece, javlja da nisu rewritabilni!
![]()
![]()
ps: zaboravila sam napomenuti da i s Nerom dobivam istu poruku
Zadnji uredio daspei : 06-03-2007 u 17:34
1. ne mozes dodavati datoteke ako si finish-irala CD-DVD tj. nisi koristila multisession opciju
2. ne bih znao u cemu je problem
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
ali rene ovo je ipak rw ako je tako trebao bi on moć brisat pisat bezobzira jeli fililizirala ili ne
ali pogledaj jel ti na cd-u piše rw ali i r kao naprimjer ovdej http://www.ketta.com/catalog/images/...a_DVD+R16X.jpg
ovo ti je obični dvd+r a ne rw iako piše rw
jooj hvala ali znam razliku od rw i r, ajde molim pomagajte! svaki put kad zelim djetetu dodati crtic na vec postojeci dvd umjesto ovako prisiljena sam przit na novi dvd, vec ih je hrpa! ::
dizem
Zadnji uredio daspei : 06-03-2007 u 23:09
ajde molim nije moguce da nitko ne zna!?!
Zadnji uredio daspei : 08-03-2007 u 01:25
ja stvarno ne kuzim kaj ti hoces od ljudi ? kak da mi ovak stturo objasnjenjo znamo kaj ti je ? moze bit od przilice do softwarea ... ja imam sa vec dvje prze iskustva da ne rade multisessione na dvde , na cd uvijek i sve radi , na dvd nece .
radi ko ja , ceka jda se nakupi 4,5 GB materijala i onda przi .
sto se RWa tice , ak ti komp ne prepozna da je RW (nero naprimjer) onda je do njega , nesmijes neke socijalne uzimat .
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Najbolje ti je da si kupiš traxdatine DVD+RW ili -RW ja s njima radim i super su bez greške. Probaj staviti noviji Nero. Usput koji sad koristiš?
jesi pržila na multisession i pri dodavanja novog file nastvaila na zadnju sesiju ili si kliknula na nešto drugo?
što se tiče brisanja rw-a, ako misliš da je problem u softwareu, tj. neri ili ashampou, probaj obrisat rw iz windowsa(znam da je jadno, al kad ništa ne radi kako treba, ne preostaje ti probat ovo), ako ni tako neće, skini zadnji firmware za pržilicu i flashaj ju. ako ni tad ne proradi, uzmi univerzalni ključ(iliti čekić) i drito po sredini![]()
Zadnji uredio zerobravo : 08-03-2007 u 13:23
ok probat cu s traxdatinima, za sada ova dva su TDK cd-rw, i Philips DVD-RW (za koji imam svaku pohvalu uvijek su mi njihovi mediji radili pa cak i kada drugi nisu dali multisesion, zato mi je sada ovo sto nece cudno)...ako ne uspije sa josnekoliko drugih medija razlicitih marki kontam da ce biti do przilice...
update
osla prza - popravak - dobila novu
...klasika - LG je koma tako je i mene zezala sa prženjem - promjenio sam gro programa, firmware sam mjenjao jedno 3 puta i kad sam izludio demontirao sam pržilicu i skužio da mi se odšarafio neki vijak i upravo kad sam je pomaknuo napravio je kratki spoj - elektronika pa-pa i pravac po novu pržilicu...
Bookmarks