pa pogledaj muju i hasu pa ces znat sta je logika...sala...nemoj se ljutiti.....
ma taj vip je smjesan sto se tice tih mobitela na pretplatu...nikakvu ponudu nemaju, tj imaju 4 mobitela koja drzu po 2-3 mjeseca pa ti biraj...
Dodjem jucer u vip, i reko dajte mi E70 i produljiti cu ugovor na 2 god.. veli zena, osbnu i tak to, bla, bla.. I onda veli: ne mozete uzeti taj mobitel, i produljiti ugovor, jer vam takva ponuda nije poslana, mozete uzeti samo Samsung.
JA:A da sam novi korisnik, onda bih mogao?
Zena:Onda bi mogli.
JA:I koja je tu logika?
Zena: Mozete se prebaciti na bonove, biti 2 dana na bonovima, i onda se ponovno vratiti na pretplatu.
JA: Hvala, ne hvala. Dovidjenja.
Jel mi moze sad neko objasniti logiku u cijeloj prici?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
pa pogledaj muju i hasu pa ces znat sta je logika...sala...nemoj se ljutiti.....
ma taj vip je smjesan sto se tice tih mobitela na pretplatu...nikakvu ponudu nemaju, tj imaju 4 mobitela koja drzu po 2-3 mjeseca pa ti biraj...
po oveome se vidi velika inteligencija vipa...sad kad im ti odes jer te prave blesavim onda ce te zvati doma da im se vratis....
cujes najbolej je biti tmao gdje ti za tvoje potrebe daju najbolje...e sad ako te stavljaju na drugo mjesto jer si njihove dugogodisnji pretplatnik...e onda ej to katastrofa...prave te budalom...
Ma jedno je to sto oni rade budalu od mene.. To se covjek u nasoj drzvai brzo navikne, nego mi nije jasno zasto prica o prudljenju ugovora uz mob po zelji funkcionira svuda osim tamo?
Vip ima uzasno nelogicne stvari, vec nekoliko puta doslo mi je da ih posaljem u krasan +++++, al eto nisam. Ponudu uređaja sveli su na katastrofu s obzirom na to kakve sve uređaje drzi t-mobile
Ma to stoji u potpunosti.. I kad produljujes mozes uzeti mob samo koji ti oni ponude, nijedan drugi... Bas sloboda izbora...
bas sam zvala szk i veli teta da ti nema spasa..ako hoces taj mob prebaci se na bonove pa onda opet na pretplatu...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ma to je i meni rekla zena.. Al da se ja prebacujem sim pa tam, i svaki put gubim po pol sata u redu.. to neko nije bas cist...
koliko ta igra prebacivanja na prepaid pa ponovo na postpaid kosta love??
ne kosta nista.. samo moras biti 2 dana na bonovima.. a sad ne znam jel moras kupiti koji bon..
daj me nemoj...ovo su stvarno gluposti....pa prije bi im trebalo bit primarno da zadrže vjernog korisnika i daju mu ugovor nego mu brane ono što novi mogu
After all...
bezveze, u t-mobileu nema ogranicenja, mozes uzeti koji god uredaj hoces, bio on 1 kn, ili 4000 kn. ovo je stvarno jedan veliki minus vip-u
iPhone 5s 16 GB
Stvarno blesavo. A ja iduće godine mislio uzeti model 100 ili Easy u vipu,te pokupiti nekakav smartphone (zapravo,to je i primarni razlog uzimanja pretplate). Znači li to da sam limitiran na mobove srednje klase?![]()
Pa jel netko dezinformiran ili sto, ali mob slobodno mozes uzeti uz produzenje ugovora bio ti postojeci pretplatnik ili ne. Ja uredno produzim ugovor i kupim si novi mob po povoljnijoj cijeni.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa to sam i mislio,ima npr N73 za 2500 kn uz ugovor na 24mj. Štedim cca 1500 kn u odnosu na Mobis. A pošto ne mislim mijenjati operatera,nije mi problem potpisati na dvije godine,pa mi je to prilično povoljan način nabavke novog moba
Osobno, meni nimalo ne pase vezanje na dvije godine. Vijek mobitela mi je godina dana i onda jos zaglavim na jos dodatnu godinu kod operatera, a kod konkurencije se nizu ponude...
nije nelogičnost, već politika VIPa koji u zadnje vrijeme sve baca na nove korisnike, a stare šikanira, osim ako se potonji odluče preći na drugu mrežu
@Gog: To u pravilu i jest OK, ali samo sam konstatirao u ovom kontekstu da je dvije godine definitivno neisplativo...
reci mi u kojem si to vipu bio i kako izgleda otprilike ta riba koja ti je to rekla??
no u svakom slučaju, radi se o pizdariji - što me uopće ne čudi od strane ZAPOSLENICA u vipu. nazovi szk i traži odjel reklamacija i tamo stavi svoj upit. meni je ista scena bila sa k800. dolazim u vip na jelačićevom, i upadam ribi s pitanjem da li kao trenutni, nevezani pretplatnik mogu uzeti ugovornu obvezu od dvije godine i k800 i veli riba "ne", uz objašnjenje da bi morao ili otvoriti novu liniju, pa imati 2 linije na pretplati ili ugasiti svoju staru, pa otvoriti novu. uz moj wtf pogled, ona me uputi da zove odjel reklamacija. velim ja njoj - vraćam se do kraja tjedna sa kešom i hoću da je do tada moj ugovor spreman za potpis, boli me uvo koga ćeš TI zvati, jer ja nikog ne zovem. i riba me zbunjeno gleda...
vraćam se nakon par dana sa laptopom za instalaciju VMC kartice, i ista riba me drži tamo sat i pol i na kraju ne uspije instalirati karticu, te kao neka dođem sutra kada bude tehničar. pitam ju ja opet za ovaj moj slučaj, a ona meni "dođite sutra kad bude šefica, pa s njom to riješite". rekoh dobro, sutra očekujem riješen slučaj i ugovor na stolu.
naravno, tehničar je drugi dan u roku od par minuta uspio instalirati software, a mob i ugovor su me čekali...
žene...
U vip-u u bogovicevoj.. sasvim je lako moguce da je riba glupa, sto me ne bi cudilo.. jer dok sam gledao mobove, uletava mi neki studnet (valjda) i pta moze kako pomoci, i ja reko, recite mi jel nokia e70 kodirana na vip..
A on meni veli koji je to mob? pokazite mi ga prstom.. ko je pa tog zaposlio da cak ni modele ne zna...
ovo je stvarno smijesno..koga sve kod nas zapošljavaju
meni se dogodila ista stvar. ugovor mi je trebao isteci za mjesec dana i htjela sam ga produziti i uzet n80. zovem szk i pitam tipa je li to moguce. kaze, mogu produziti ugovor i uzeti novi mob kad budem imala 5000 plus klub bodova. kao imam ih 4300, pa nek pricekam jos mjesec dva a ako mi i onda bude falilo, odobrit ce mi da uđem u minus. i onda mi kaze da mogu birati samo između samsunga e250 i x680v. i to je to.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na kraju sam uzela n80 na novu pretplatu jer sam i ovako i onako htjela promijeniti broj, a staru pretplatu sam raskinula. da, a da sam htjela na staroj pretplati promijeniti broj morala bi im jos platiti 120 kuna ili tak nesto.
ma debili su i to samo takvi....
....Tab Maniac.....
Bookmarks