Ovo je jednostavno nemoguce......pored sve ove jasnoce i razgovijetnosti kojom pisemo na forumu ostati jos zbunjeniji
Ti se moras najorije odluciti kakav bi ti aparat, s obzirom na cinjenicu da mi se cinis prilicno neodlucan i kao da ne znas sto trazis.
Dakle, bi li ti svoju kupnju realizirao u SLR klasi digitalnih foto aparata ili bi radje trazio rijesenje u vidu nekoga od ultra zoom ili prosumer modela?
Odluka definitivno nije lagana, ali nit vodilja je ljudima obicno da 4500 kn koliko si naveo za D40 ima vrlo malo izgleda da ostane i samo 4500 kn. SLR klasa je uvijek bila onaj segment fotografije koji je i najskrtije navlacio da potrose i vise nego su namjeravali na opremu i sitnicarije. Tako da moras uzeti u obzir i tu cinjenicu daljnjih ulaganja.
Znas li dovoljno da znas li sto kupujes? Mozes li povuci paralelu izmedju onoga sto ti moze ponuditi neki od prosumer modela u odnosu na recimo D40 i suprotno?
Budi malo detaljniji oko svojih dvojbi da znam o cemu da ti pricam a da ne ostanes jos zbunjeniji![]()

Procitao sam skoro sve thread-ove na forumu i ostao jos vise zbunjen nego prije :throw:
Odgovori uz citat
...pored sve ove jasnoce i razgovijetnosti kojom pisemo na forumu ostati jos zbunjeniji
, radije slikam Nokijom 6630 

Bookmarks