ja sak koristio flash 4FR i flex flex-GI9V600000AA0E9, najstabilniji su mi bili i najbolji. al davno je to bilo, nes sam citao da ide i od v620 flex gore. to ti je sve od mene.pozz
Koji je najbolji flash i flex?
ja sak koristio flash 4FR i flex flex-GI9V600000AA0E9, najstabilniji su mi bili i najbolji. al davno je to bilo, nes sam citao da ide i od v620 flex gore. to ti je sve od mene.pozz
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Slažem se sa 4FR, taj sam i ja vrtio na v525 uvijek, stvarno najstabilniji.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ja bih se složio s gogsom 58R je meni bio najbolji flash
CARpeDiem*
ide flex, ali nikakve novosti ne dobiješ, samo usporiš mob. Ako je netko zainteresiran, ja sam napravio full izmoddan flex za TRIPLETS-e, na temu Matrix-a sa novim ikonama, full seem modding i sve, ama baš SVE uključeno. Nemate zajebancijama sa moddanjem, sve je uključeno! a i lijepo izgleda...![]()
Pa dobro, nije s 55R i 58R bilo problema, da bih riječ rekao, ali sa skidanjem istih je bilo malo zezanja![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
malo!? to je slaba riječ... kad se sjetim da mi je v300 bila 2 puta u ZG na servisu i 4 mjeseca u kvaru i nisu mogli ništa s njom kad sam ja majmun napravio takvu pizdariju. na kraju sam uspio sam oživit ga, skinuti bootloader i staviti 72R/75R i na kraju bez box-a dekodirat! to su bili dani![]()
moze li tko staviti najnoviju verziju flexa i flasha za motorolu v525 ? trenutno imam flex : SE7453AXXQ514C, flash : TRIPLETS_G_0B.09.38R_U i ako moze postupak flashanja i sve to ... unaprijed hvala
ajd ti izađi iz moto foruma, pa ponovno uđi i vidjet ćeš kad uđeš motorola superthread temu. kad nju cijelu pročitaš, i kad malo cimneš search, vidjet ćeš da ti ova gore molba uopće nije trebala i odmah ćeš saznat zašto sam ti napisao ovu poruku!
Postupak flashanja je za v600, a to sve vrijedi i za tebe!
ajd, pošto si novi, eto malo smjernica...
Motorola Superthread - o čemu sam pričao
Upgrade na v600 - tutorial sve isto i za v525 (postupak flashanja)
Seem modding ako se odlučiš za ovaj korak (jako korisno i zanimljivo, a pomalo i opasno ako sve ne proučiš dobro)
Mijenjanje i brisanje zaključanih stvari na v525 - brisanje svega što ti je zaključano u mobu (slike, audio, video)
Poštovanje i dobrodošao na forum![]()
Bookmarks