...o kojoj se mreži radi...i kakva je to opcija...
dali mozda znate,kad se aktivira opcija sms,salju se poruke za 10 lipa,e mene zanima dal je broj tih poruka ogranicen i dal vrijedi prema svim mrezama...
...o kojoj se mreži radi...i kakva je to opcija...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pretplata u vipu,platis 30 kn mjesecno i poruke su ti 10 lipa..
aha..super,pisem puno poruka pa bi mi se to isplatilo..sad jos samo prebacit broj iz 098..ak ide,,,
je zakon al ako vec tolko poruka šalješ, bolje koristi e-mail 2 sms uslugu (: http://www.sendsmsnow.com/
za aktivaciju besplatne usluge se obrati sluzbi...
After all...
koliko sam upoznat s time, također nema ograničenja...
Pa dobro je to,platiš mjesečno 30 kn i poruke 10 lipa
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
jel ima t com nešto slično možda?
svatko neka si izracuna koliko mjesecno salje poruka i neka vidi koliko potrosi slanjem sms poruka. tek onda se treba vidjeti dali se isplati aktivirati ta usluga. Meni se je ta usluga isplatila jer sam bio na tele2 i oko 700-800 kn sam mjesecno trosio na bonove. Zatim sam presao na vip pretplatu i odma sam si aktivirao tu uslugu i sada mi dolazi 250 kn racun od vipa
saljem poruke ali i zovem. a znamo da je na pretplatu jeftinije telefonirati. tele2 je imao slab zvuk tijekom tel razgovora dok ovdje toga nema.
uzet cu to kad ponude neke bolje mobitele u akciji...
Bookmarks