kak mu se skurio mob,a kak se samo dimi.
nemogu vjerovat
Pazite da se ovo i vama ne bi dogodilo....
http://www.mobiletoday.co.uk/content...txtSearch=6280
kak mu se skurio mob,a kak se samo dimi.
nemogu vjerovat
vjerojatno baterija....
After all...
Frajer još veli ''brand new'' ha ha..vatrogasni aparat nije na odmet..još da mu se to dogodilo na uhu dok je razgovarao..
Dam se kladiti da je mob nabavio na crnjaka i dobio neku lijevu bateriju s njim,pa je popušio. Baš bi se firma Nokijinog kalibra tako brukala s zadimljenim telefonima,LOLDogađalo se i prije,i redovito su u pitanju bile neoriginalne baterije i/ili punjači.
kako dimi
![]()
Nekako mislim da je to možda i "montirano"... Sumanjm da bi se počeo dimiti sam od sebe jednsotavno tako kad je na stolu...
A i dim mi izgleda ko da nešto gori u nutra... ali teško da je baterija...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ne znam sta bi drugo moglo biti nego baterija.ona kod nokije precesto eksplodira.
Čisto sumnjam da je baterija, jer se nebi baš toliko dimilo...
A to da baterije kod nokia prečesto eksplodiraju, to mi je prvi glas...
Imao sam čitavo čudo nokia kod kuće i ni na jednoj baterija nije otišla, a neke su bile upotrebljavane za maratonske razgovre, korištene u autu kao hands-free (znači dodatno se punile i zagrijavale) i nikad ništa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Totalno je cudno ovo da se sam od sebe pocinje dimiti...
Vjerovatno je netko bacio patku s namjerom da se zabrinu svi korisnici ove nokie...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ma mozes mislit kak nije namjerno. Da mi se mobitel pocne dimit nebi ga kao uzeo u ruke i skinuo bateriju da vidim sta je nego bi uzeo kameru i cekao da se zapali ili eksplodira...
prevara,to je u pitanju neka fotomontaza
4 slova; F A K E !!!!!!!!!!!
Stari, kak si?!?
Tko zna na koji auto punjač je taxsista probao da spoji svoju novu Nokiu!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WivrWVTW6xs
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ma namješteno. Kako bi on baš stigao sve to snimit, nekako je bilo očekivano![]()
ja sam svoj mob kupio u 5.mj.2006.god i do sada mi je bio na servisu 5 puta naravno 14 radnih dana tj,skoro 4.mj. bez telefona kada se zbroje neradni dani.Izbezumljen sam jer mi svaki puta vrate mob 14- dan sa sevisa a trebali bi nakon 15 dana dati novi uređaj ako nije popravljen.Zadnji puta sam reklamirao uređaj da mi šteka klizni mehanizam,poslan na servis te došao sa popravka 14
dan te ustanovio da mi je klizni sustav olabavio za jedno pola centimetra.Naravno poslao sam ponovno na servis te tražio da mi daju novi uređaj jer je ovaj bio već puno puta na servisu.Sada čekam odgovor šta će se desiti.Da li je tko imao kao ja takvih problema?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Bumbislav : 05-03-2007 u 21:14
Ja sam mala bebica namiguša!
Što se tiće servisa u mobisu stvarno su neljubazni, ja sam bio tamo više puta, svađo se snjima al niš ne pomaže dok ne zaprjetiš (udrugom za zaštitu potrošaća) kao što sam ja napravio i nakon par dana odmah dobio novi uređaj.
Ma ovo je patka,ne znam kolika bi to struja morala teći kroz neki dio moba da se zadimi. Garant netko od konkurencije baca kifle
Što se tiče Mobisa,meni su OK,samo su spori ko sam vrag. Sw-update traje tjedan dana![]()
ja sqm svog poslao 7.2.2007 a došao mi 27.2 ali sve radi pa nisam reklamira
bemti al se pushitakav mob dat punici ^^
Ja opcenito niti s jednim ovlastenim servisom nisam zadovoljan! Da se bar moze ko s autom, odvest na procjenu kvara i uzet cash pa onda popravit u vlastitom aranzmanu, siguran sam da bi to rjesio brze i jeftinije...
Bookmarks