Na tvom mjestu bih uzeo Creative,jer dobro izgleda i ima 1GB. I ne traži neki lijevi soft za prebacivanje muzike (kao npr SonicStage). Frend ima Zen V Plus,stvarno je predobar player,ali košta malo više od 900kn
Namjeravam potrositi max 900 kn na mali flash player pa su mi ova tri zapela za oko:
1. Sonyjev player izgleda odlicno i prema recenzijama je odlican, no za tu lovu nudi samo 512 mb.
2. creative takoder izgleda super i nema taj "dildo" look kao Sony i ima 1 Gb prostora.
3. S10 je nesto noviji player i cini se super, narocito ako starno naprave onaj bluetooth dodatak za njega.
Savjeti? Ako netko zna za neki drugi player neka slobodno kaze, no nikako ne zelim neku jeftinjaru...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Na tvom mjestu bih uzeo Creative,jer dobro izgleda i ima 1GB. I ne traži neki lijevi soft za prebacivanje muzike (kao npr SonicStage). Frend ima Zen V Plus,stvarno je predobar player,ali košta malo više od 900kn
Creative.
S10 je malo lijepo sranje.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kak sony nudi 512 za 900kn??
Pa giga kosta 800kn!
I sound je bolji od oba playera. Otporan na vodu, ima stopericu, mjerac kalorija i ostale gluposti.
Btw, ak se u ducanu iscjenkas za popust od 10% za gotovinu, mozes uzet i od 2 gige za te pare.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Pa S203F je 800 kn i ima gigu memorije.
S205F je 999kn ali ako si dobar dobis 10% popusta za gotovinu i kosta 910kn i imas 2 gige. FM radio. Splash proof. Pedometer.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
Sony obavezno, zbog baterije, kvalitete izvedbe i zuka..
I danas zamijenio za 4 GB verziju. No slinim nad W i M tako da ne znam koliko ce dugo...![]()
www.gadgethive.com
Bookmarks