jeli bi ti pomoglo isključivanje kompjutera u određeno vrijeme? ja nisam čuo za takav program, ali vjerojatno se može nešto napraviti u .bat-u
zanima me ima li neki program koji bi prekinuo internet vezu u neko odredeno vrijeme...
znaci, kako imam flatmini...htjela bih da mi se veza prekine u 7 ujutro...a buduci u to vrijeme spavam, zanima me da li ima neki program koji bi to napravio u moje ime![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
jeli bi ti pomoglo isključivanje kompjutera u određeno vrijeme? ja nisam čuo za takav program, ali vjerojatno se može nešto napraviti u .bat-u
moze se i ugasiti komp u to vrijeme...bitno mi je samo da se veza prekine...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ako neznaš raditi .bat fileove, imaš u temi ''Evo kako napraviti virus..''
Dakle u bat napišeš
i spremiš, pa pod control panel otvoriš scheduled tasks. Stavi Add scheduled task i tamo nađeš na browse ovaj file, .bat i namjestiš kada da se pokrene.shutdown.exe -s -f
Prvo testiraj, da nebi došao veći raćun![]()
ok...ajd idem probat sad odma na pocetku mjesecahehe
idem sad probat napraviti pa cemo viditi dal ce se ujutro zgasiti...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
je je, gasi se, testirao sam sada. Nebi trebalo biti problema sa ovim![]()
da...samo sto kad krenem da napravim novi scheduled task smrzne mi se komp...
napravit cu to sutra, valjda treba restart komp...tnx![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Ma nema problema
A to što ti se zamrzne.. ipak si na windowsu, kako neće![]()
aj otvori command prompt i utipkaj ovo:
rasdial naziv aktivne veze /DISCONNECT
(npr: rasdial t-com /disconnect)
javi ak radi
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
radi...ali mi on prekine vezu odmah...a ja bi recimo da prekine u 7 ujutro...
ne mogu dodati new task...svaki put se komp smrzne...restartala sam komp i svejedno...
R.I.P.-16.10.2007.
otvori notepad i unutra upiši tu naredbu te spremi u .bat fajl (nešto blabla.bat). Taj fajl
e sad to kaj ti scheduler krepava...to je več drugi par kobasa
ubiti, brijem da ti ne krepava nek traži kaj se sve da pokrenuti, ostavi ga par minut da dođe lista i odaberi svoj BAT fajl pa nariftaj vrijeme
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
takoder imam flatmin i torrente cijelu noc. problem sam rijesio programom Smart Shutdown
http://slawdog.com/products/smartsd/index.aspx
samo nastimas vrijeme, aktiviras i gasi se kad hoces![]()
iPhone 5s 16 GB
e to mije trebalo...![]()
hvalaaaaaaaaaaa
jer mi ovo sa scheduled task ne radi...uspijem postaviti ali se danas nije ugasio...
R.I.P.-16.10.2007.
ok, glavno da radi![]()
iPhone 5s 16 GB
ja koristim switch off ,jako sam s njime zadovoljna i jednostavan je za korištenje
http://www.download.com/Switch-Off/3...-10154101.html
Ako skidate preko torrenata,utorrent ima scheduler u optionsima. Samo odredite kad da skida a kad ne pomoću onih kockica.
Bookmarks