Uložim 95, dobijem 200. Čista ekonomija![]()
Uložim 95, dobijem 200. Čista ekonomija![]()
Zadnji uredio hrc777 : 20-02-2007 u 17:17
kao da su me čuli...
sad su uz jučer nabrojane nagrade dodali i još 45 bonova od 25 kn, da broj nagrada bude 200.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Znaci, kupim novi broj i dobijem bon od 100+100 za dovodjenje na tom broju+ 100 za dovodjenje na starom broju. Uplatis 100 dobijes 300. Jel nesto propustam, jer mi pari predobro da bi bilo istinito!?
EDIT: vidim da novi ne dobija stotku, al i 1:2 nije lose
Zadnji uredio vuka_db : 20-02-2007 u 18:26
Ne dobiješ 100 za dovođenje na novom broju, nego samo na starom.
Jeli itko dobio 100 kuna na računu?
Ne vjerujem da je itko od upisanih u forum,pohvalili bi se
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Koliko sam ja shvatio, tak i tak se ne dobije odmah 100kn, već 5mjesecix20kn!![]()
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Dobio sam 20 kuna i vele da ću još četiri mjeseca dobivati po 20.
Ja sam doveo 3 frenda i odmah dobio 3x20 kuna na racun, a ostatak od 240 kuna dobit ću kroz iduća 4 mjeseca. Sasvim O.K., a bitno je i to da sam usao u nagradnjacu za Mustanga. Tko zna, mpozda mi se sreca nasmijesi.
btw. i frendovi su vec doveli po jednog novog i oni su usli u nagradnjacu i dobili pare na racun.
Emti sad vidim slike auta; fakat originalno restauriran Mustang; mislio sam da je neki fush. Ovo je jako jako jako ukusno napravljeno; vrijedi svakako.
ako se uzme 2 nova paketa mogu li poslati brojeve jedan od drugoga?
Znaci brojevi a i b. A posalje da ga je doveo B, B posalje da ga je doveo A?
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
Evo istekao je period za sudjelovanje, izvlačenje je 4.4. u 12:00, objava 12.4. u Jutarnjem (vjerojatno prije na webu).
Jeste li sudjelovali?
Nisam. Ode mi Mustang, ali nisam ni brijao baš na taj auto. Ono, slučajno mi netko razbije žmigavac-moram dignuti kredit da nabavim novi...
Sretno ostatku ekipe koja je sudjelovala!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nisam ni ja... nije mi se dalo nabavljat nove brojeve tj nove korisnike...
a lako nabavim mustang samo ga treba sredit
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ni ja, 2 frenda su prešla na tele2 ali su već imali nekog za prijaviti...
imamo dosta veliku forumsku populaciju, a i dosta gostiju, pa ćemo vidjeti, po zakonu vjerovatnosti netko je trebao nešto barem dobiti
pa niste trebali dovesti nekoga da bi sudjelovali u tele2 nagradnoj igri,
samo ste trebali platit tele2 račun do datuma dospijeća
HRVATSKA PRVAK SVIJETA !!!!
Ja 2 dana zakasnio s računom, ali sam doveo jednog korisnika. Mogao sam imati duplo veće šanse.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
jos nisu objavili rezultate![]()
Bookmarks