meni je ljepša black chrome
Nokia 7373 black chrome
Nokia 7373 bronze
Zanima me da li vam se više sviđa Nokia 7373 black chrome ili Nokia 7373 bronze?
Naime, trenutno imam ovu black chrome verziju, a dobio sam ponudu da mijenjam za ovu bronze i sad sam u nedoumici, jer su mi oba lijepa, ali ne mogu odlučiti koji mi je ljepši...
Bom Chicka WahWah
meni je ljepša black chrome
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
I ja sam glasao za black chrome, makar kad sam vidio ovaj bronze uživo, ostao sam oduševljen...
Bom Chicka WahWah
Ovaj brončani izgleda kao drveni, dakle...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Brončani je uzivo super... meni se jako sviđa.
Ja bi uzela broncani, posto svi vecinom imaju crne, srebrne...
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Ja sam uvik za crnoAli nije jedini razlog to, nego nekako mi je onaj bronze za pedere
ali to je vjerojatno zbog slike koja je na ekranu..
Inaće ga nikad nisam vidio.
Moj glas za BLACK CROME...
nekako mi ljepše izgleda...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Black Chrome definitivno,izgleda kao muški telefon. Ili možda želiš ostaviti dojam metroseksualca![]()
Ali uzivo broncani nije ni malo pederast, a boja je predobra.
Ne znam... ja sam isto uvijek za crno i oba mobitela su mi crna, al ovaj je jednostavno predobar... i to vise vuce onako na smedje. Smedje sa odsjajem.
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Smedji, samo zbog toga jer su rjedji
La donna e MOBILE
black chrome![]()
Po mom crni je lijepši.
crna definitivamente
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Crno je kulj
Black je baš špica, a bronze više vuče na ženskasto.
blacky je zakon....
Bronze: em je rijedak, em izgleda fenomenalno u živo. Fotka ga ni u pola ne prikazuje kakav je u stvarnosti.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
glaso sam za crnog, ali sad sam cuo da slike ne pokazuju kako mobovi realno izgledaju.
uzmi ipak bronze - a ako si se dao u metro vode, zlatna je boja koja se nosi ovo proljece ;-)
Bronzu. Crna je uobičajena..
ma crni...kakav smeđi,pa nikad ni ne vidim ljude s tim mobom, ali zasto ova glupa etiketa jel odrezes to il?
bio nekad oglas...
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
meni je black chrome lijepši no međutim meni je taj model 7373 ženski model.jer svud po flimovima i po spotovima npr mtv ženske ga samo imaju.
★★★★★
Bronze uzivo prekrasno izgleda..........
ma svi ste pukli, kakav crni, meni je krivo sto nema zlatne boje kao na 7370 (iako bi se mozda i mogla promijeniti maska), onaj ko' je ***** ne moze se sakriti niti iza "crne 5110", a mobitel je zbilja unisex totalno.. moj glas za ovu brončanu..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Bookmarks