Da dodam i ovo:![]()
Ubacio sam i sim karticu u motorovu E550 i pita me: Subsidy zaporku.
I tu sam probao sa 0000 i 12345 a onda mi blokirao motorolu i na zaslonu piše:
Kontaktirajte usluga
Davatelj usluga
Kada sam opet ubacija 098,sve je opet u redu.
Imam nokiu 3310i (imei 351354800077196),i bila je samo za pozive unutar 098.mreže.Kasnije sam sa (Ciberom 5.4)odkodirao tako da sam koristio i 091 mrežu.ALI sada kad sam ubacio Tele2 karticu ,mobitel mi javlja:Telefon ograničen.Kada pritisnem (skini) javlja mi:Unos koda ograničenja:............
Pokušao sam sa 0000 i 12345 i sa starim pin-om,ali ništa.![]()
Dali mi može netko pomoći????
zahvaljujem se......
Da dodam i ovo:![]()
Ubacio sam i sim karticu u motorovu E550 i pita me: Subsidy zaporku.
I tu sam probao sa 0000 i 12345 a onda mi blokirao motorolu i na zaslonu piše:
Kontaktirajte usluga
Davatelj usluga
Kada sam opet ubacija 098,sve je opet u redu.
telefoni su ti lockani na mrežu od koje si ih kupio i to je to. javi se unlockeru nekom.
dobar grah daleko se čuje
Hvala,na savjetu.Eto na kćerkinoj motoroli V525 koja je kupljena u Italiji nema problema i uredno radi,,......
nokia 3310iIzvorno postao t.n.t.
![]()
![]()
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bitno da postoji![]()
![]()
Da se ubacim u ovu temu. Jel tko zna koji je network kod za tele2?
T-Mobile: 21901
VIP: 21910
Celltrack mi javlja da je kod 21910, ali mislim da grijesi iako tele2 koristi VIP-ovu infrastrukturu.
219 02 , ali ako si na VIPu onda ne griješi
dobar grah daleko se čuje
...da, jer radi preko Vipa... i za mrežu, bar kod mene piše HR VIP pa isod TELE2...Izvorno postao Cykke
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kartica ce ti radit ako imas mob kodiran za vip i za simpu, bar meni radi. Ako imas samo simpu ili samo vip, onda nece.![]()
...mob ti ne može biti kodiran I NA VIP I NA SIMPU, nego samo na jedno od toga... znači, ako radi na obje mreže onda je otkodiran...Izvorno postao mrava
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To sam i mislio, samo se ne kuzim bas tak previse ....
baca ti 219 10 jer je spojen na VIp infrastrukturu preko nacionalnog rominga,ali kad otkljucavas pises 219 02, jer je tele 2 to kodir s tim MNC+MCC kodom.
Izvorno postao t.n.t.
moja nokia 3310 je trenutacno zakodirana na t mobile a htjela bi je koristit i na 091 pa bi bila zahvalna ako bi mi pojasnili postupak kako ste otkodirali svoj mob.tnx...
moze imas PM:.
e ekipa, iman problem već ciliu sedmicu, pa odlučih pitat google za savjet i dođoh točno ovdjepa... ako biste mogli pomoć plizzz
Imam nokiu 7370, kupljenu u nekom vip paketu lani u rujnu preko ex firme. Odmah sam u nju strpala Tele2 karticu i sve je radilo savršeno 5ipo mjeseci točnije sve do prošlog ponediljka kad je iz čista mira počea blokavat, prekidat usred razgovora a sve sa bagavom šemom: TELEFON OGRANIČEN i blinka STOP, piše SKINI - klik na to, traži UNOS KODA OGRANIČENJA.
E pročitah ovdje jedan post, neka nokijica sa istom boljkom... međutim kako se moj mob odjednom sjetio da je kodiran?
I kako ja ovo rješavam, ugasim ga i upalim i to hardwerski jer sw neće da sluša. Izvadim mu bateriju! Onda ga upalim, unesem pin i neko vrime je sve ok. Al ne dugo. A tlaka ga je oživljavat svako malo.
I već 5 dana imam upaljeno preusmjeravanje na drugi vip broj u slučaju da nisam dostupna - a to je svaki put kad ovaj odpizdi u ograničenje... tako da sad fino svi trošimo kad me se zovei
![]()
što da radim, jer mora nokia na kanal?
jesi probala neku drugu karticu (VIP recimo) staviti u telefon? probaj ocisititi kontakte na kartici i u telefonu, ako to ne pomogne bojim se da ces morati na servis
aha ovdje si mi odgovorio, tako dakle da probala sam vipovu i radi. a tele2 nece u drugu nokiu ista stvar, tel.ogranicen ali mislim da jest zakljucan tu, taj sam samo za vip koristila, a ovaj je uredno radio 5mjeseci a milo moje c c c sta mu bi?
mozda sta se batery skorz bila ispraznila, pa se nesto resetiralo?
buh?!
je li pomoglo ciscenje kontakata?
mobitel ti nije zakljucan.
kazes da tele2 ne radi ni u drugom mobu, onda je najvjerovatnije otisla kartica
kak izgleda nokia 3310i ? bitan je ovaj >i< na kraju zato pitam!
Bookmarks