Meni najljepsi moj mob - e900...
D830
D900
E370
E380
E390
E500
E570
E900
P300
P310
X820
X830
Od svih ikad.. D800..
a od ovih tu - P300..
Meni najljepsi moj mob - e900...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
samsung d800
e900 najljepsi..
nitko nije spominjao niti funkcionalnost ili kvalitetu izrade ili prakticnost:![]()
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
D900 definitivno...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
e 900 definitivno
Od svih Samsunga ikad onda E700-E780 serija, od ovih ovdje D830.
od ponudenih d900,,.
zzop.
D900..a šta drugo??
Pa evo dosta ekipe je dalo glas za D900 pa bi on mogao biti pobjednik...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
uu pa e500 i to bijele boje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
i ja kažem definitivno e500 bijeli![]()
e 900 mi je zapeo za oko i to veoma....valjda zato sto mi je jedini samsung koji sam koristio bio d600,pa ima slicnosti....nest sitno...
ma d900 definitivno.![]()
----------Sony Ericsson----------
i meni je e500 prelijep..ali onaj zlatno crni,bas za mene..ja obozavam zlatnu boju..![]()
d830.... jednostavno najljepsi ovdje
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Meni daleko najljepši stari E700![]()
imam d600 koji je samo prijelazni do definitivno ljepšeg-d900
e900, jednostavno je prelijep
ma dajte....Nije bitan izgled već mogućnosti
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
x820![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Mali rezime: evo nakon podosta glasova i komentara može se reći da je d900 osvojio titulu u izboru forumaša za naj samsung phone.Rekao bi da je bilo i očekivano.
Iako je e900 bio naknadno uključen u anketu dobio je znatan broj glasova.
Dakle-->D900 najljepši Samsung-ov model
ne nam šta vidite na d900?! Meni apsoluto grozan, preveik - glomazan, ekran isti kao na d600...
da ne mislite da pričam gluposi i da nikad nisam imao samsunga:
kupio d600 i postao mi dosadan nakon 2 mjeseca. zadnji samsungov hit je bio d500 koji je jedini u to doba bio bolji od konkurencije.
Sve nakon toga čisti prosjek, samsung![]()
Nekima se sviđa D600 jako zato nemoj tak jer se o ukusima ne raspravlja , a D900 je nastavak te serije koji je prelijep mob i ja svoj glas dajem D900
Bookmarks