Nove karte za I-GO od 10. mjeseca za Hrvatsku, Bosnu i Sloveniju, ovdje:
http://rapidshare.com/files/18518880...a_slovenia.rar
pozdrav,
iGO je definitino bolja app u to nema sumnje....e sad kupujmo Hrvatsko, mislim da je još prerano se odlućit jer nije da je iGO u nekim stvarima bolja nego u svim osim navodno u kartografiji.
Mislim da bi ipak u ovome slućaju tribali reći "kupimo iGO". Prijatelj mi ima garmin navigaciski uređaj kupljen u dućanu koji također koristi karte "Adria route" i kaže mi da ih za svaku nepravilnost koju primjeti nazove i kod svakog updatea greška je bila ispravljena. Sad zamislite da svi imamo legalni iGO, koliko je Hrvatska velika možda za godinu dvije imali bi dobru ako ne i odlićnu kartu.
P.S. iGO me u Splitu jednom pokuša odvesti u jednosmjernu, u Primoštenu su mu sve ulice iste (šta i ne smatram greškom) jer ipak se radi o malom mistu ali zato ima gotovo sva imena ulica, i ako paziš da ne ideš u jednosmjernu odićno se snalazi. Isto tako nikad starom kaštelanskom cestom nisam zna izaći na magistralu osim jednim križanjem. Upalim iGO, zadam odredište, na karti uopće nije bilo ceste....promislim OK idem putem koji znam kad ono vozim i javi se glas "za 150 m skrenite desno".....hm, kad ono stvarno put je vodia na magistralu.
Zadnji uredio pocitos : 21-02-2007 u 11:56
Nove karte za I-GO od 10. mjeseca za Hrvatsku, Bosnu i Sloveniju, ovdje:
http://rapidshare.com/files/18518880...a_slovenia.rar
pozdrav,
Je li ovo zadnji iGO?
Naime treba mi zadnja verzija jer imam problema sa pokretanjem novih karata.
EDIT: samo da spomenem što se tiče razlika između viaGPS i iGO...viaGPS je spora aplikacija, ima problema sa radom, karta je mrvicu detaljnija ali ne toliko, ima probleme sa zoomiranjem i samim prikazom, izborom ruta i da dalje ne nabrajam. iGO nudi više podešavanja, brža je aplikacija od viaGPS, nudi strašno mnogo karata, traženje daleko bolje, nudi bolju kontrolu nad rutama u slučaju ručnog preusmjeravanja itd. Zapravo praktički ništa ne mogu reći u korist viaGPS-a. Ne znam niti zašto mi je na kartici...samo kao backup ako iGO zakaže negdje. Eto toliko od mene.
Zadnji uredio Wisher : 27-02-2007 u 17:23
Meni ViaGPS2 uopče nije spora, nemam nikakvih problema sa radom, zumiranjem i izborom ruta, zapravo je više problema sa izborom ruta kod IGO-a. Ne znam koju ti verziju ViaGPS2 koristiš kad imaš toliko problema. Ukratko rečeno IGO je bolja aplikacija što se softvera tj. mogučnosti tiče a ViaGPS2 ima dosta bolju kartu Hrvatske.
PREDATOR
Ja nisam primjetio razliku u brzini, i jedna i druga aplikacija mi rade podjednako brzo i bez problema... mozda je zbog slabijeg procesora u mobu kod tebe ViaGPS2 usporen.
PREDATOR
Ovdje mozete skinuti iGO koji radi sa novim mapama...
Upravo sam skinuo pa ču isprobati da li mi radi sa ovim novim mapama.
PREDATOR
Isprobao sam i radi.
PREDATOR
Kakav password treba ?![]()
Kada hoces otvoriti kompletni rar file.I nece raditi sa novim mapama![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Hmm.. ja sam pakirao rar fajl i nisam stavljao sifru, a meni radi sa novim mapama bez problema, a kao sto vidim i predatoru isto shljaka..![]()
I meni je proradio, samo je trebalo staviti novi file sa licencom.Inace ove nove karte su lose...nema veliki dio Istarskog Y onaj novosagradjeni
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Gospodo! Da li netko zna kad izlazi u prodaju ovaj novi i-GO koji je prezentiran na Cebitu u Hanoveru. Izgleda nešto opasno.
GPS noob alert!
Koristim iGO na HTC-u P3300 i imam dosta problema sa pocetkom rada. Koliko sam skuzio, iGO nade nekoliko satelita, no nikako da napise koja je lokacija i pokaze mi moju poziciju na karti. Kada idem na trazenje GPS prijemnika ne pronalazi ga...
Neke ideje?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Sve zavisi i koji ti je GPS prijemnik ugradjen. Meni na LOOX-u radi bez problema, jedino u zatvornim prostorijama i tunelima teze ali cim izadjes iz tunela odmah proradi.
Ma i kad sam pod vedrim nebom ne radi kako treba.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Stavim automatsko trazenje i ne nade, a isto je tako i kad postavim rucno.
www.gadgethive.com
Ma nema ti veze i-GO ako tebi ne valja GPS. Probaj tražiti satelite bez i-GOa i vidi da li ti radi GPS. Imaš u Windowsima na PDA-uGPS Locator i tu možes naći satelite, ako ne onda prčkaj malo po postavkama GPS na PDA-u
Citao sam kako su jos neki ljudi imali problema kod podesavanja GPS-a, probaj malo pogledati na http://www.xda-developers.com/
ne instaliraš ih nego ubacujes preko file explorera u folder gdje je igo instaliran,govor ide u voice folder,a tekst u language folder....
dakle nemoj odzipat nego ih samo ubaci u navedene foldere i u settingsima igo-a podesi...
angels might have been eaten.
Bookmarks