a za koji model?
Da li mi moze netko reci gdje se moze u Zg. puniti boja za canon printer.Naravno zamjenska . Hvala
a za koji model?
e da : canon ip1600
Ok, hajde da odmah i ja pitam gdje vi nabavljate tintu (za pixma ip 4200 ili 5000 i slične modele)?
ok.thx.........
@speedy_220...ok, za njih znam, samo pitam jel ima di jeftinije i po kojoj cijeni.
I jel se ikada ikome zaštopala brizgaljka na takvim printerima zbog zamjenske boje?
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
da dobro pitanje!
U ip1600 ide PG-40 (crna) i CL-41 (boje). Ne znam gdje imaju takve zamjenske, ja nisam nigdje našao...![]()
..da , zato i ja pitam.
Ne
![]()
(edit:smajlic je link)
Zadnji uredio Most Wanted : 27-02-2007 u 19:05
a zna li netko gdje ima zamjenske (dakle jeftine) boje za canon pixma MP180 (ista kao i za MP160)
spremnici tinte se zovu PG-40 (crna) i CL-41 (boja) ili spremnici veceg kapaciteta (PG-50 i CL-51)
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
...ja za svoj ip4200 u N. Gradiški u Gridu (oni, koliko znam nabavljaju iz HG Spota)...u biti, kupujem originalnu jer se sa zamjenskom treba zafrkavat, mjenjat onaj chip i sl.... ovako dam malo više novaca al sam siguran...
...inače, cijene se kreću oko 100kn za crnu PGBK i BK (baš danas kupio) do nekih 120kn za boje...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ček, kod tebe je orig. toliko...uff al vas peru.
U Zg su boje po sedamdesetak kuna, a ona dodatna crna je bliže 100 kn.
Govorim za orig.
I to mi je preskupo, zato tražim di ima jeftinijih. Ali sam čuo da su se mnogima zaštopali zbog tih sitnih brizgaljki...ono sasuši se boja valjda.
I???
Prođe puno vremena
I jel se pojavila zamjenska boja za IP1300, IP1600?
A orđiđi se zovu PG-40 (crna) i CL-41 (boja)
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
E imam mali OT, u vezi Canona 4200, znači on ima posebno sve boje, od toga 2 crne. Sad sam kupio sve boje osim male crne, ali mi svejedno javlja grešku i neda printat jer nema te crne, iako je velika puna.
Nadam se da me razumijete, znači zanima se dali se može to isključiti pa da printa iako nema te male crne?
I da, boje kupujem orgigi, tu u Našicama, 100tinjak kn, dobijem R1, pa manje PDV tak da i nije baš toliko strašno, ali da su bar kod nas 70ak kn...![]()
jel itko zna da li ima problema s zamjenskim tintama za canon pixma mp220?
i sta mislite o tom printeru?mislim ga kupit za dan-dva.
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks