nije stvar u bat, lose si ju formirao najvjerojatnije! probaj ju ispraznit do kraja, ali bas do kraja, i ostavit ju preko noci na punjacu->i tako 3 puta zaredom!
ja sam uspio na taj nacin (d600) od 1.5 dana skocit na 4dana->ni sam ne kuzim kako...
Mob kupljen u trgovini, baterija drzi mozd 10 sati ak i tolko(a nist ne diram cijeli dan).Jel ima neko taj mob s takvim problemom.
Užas.Da bar drzi 1 cijeli dan.
Bateriju novu nemos nac da se j.....
Jel zna ko ti se moze baterija nac.????
Strasno!
Hvala.
nije stvar u bat, lose si ju formirao najvjerojatnije! probaj ju ispraznit do kraja, ali bas do kraja, i ostavit ju preko noci na punjacu->i tako 3 puta zaredom!
ja sam uspio na taj nacin (d600) od 1.5 dana skocit na 4dana->ni sam ne kuzim kako...
ima lošu bateriju mob,da....ali bar bi trebala dan i pol trajati..sad mi je i jasno zkj su mu cijenu u dućanu spustili na 1600kn
Tak je bilo nesto na D600 pa su se neke sifre upisivale ak se ne varam....
Ak je mob kupljen u trgovini, garanciju u ruke i furaj ga na servis...oni će ti u servisu testirati bateriju i reći ti sa kolikim kapacitetom radi baterija...ako je baterija loša, trebao bi dobiti novu, vrlo jednostavno...
Bom Chicka WahWah
to se dogadja kad hoćete imat ljepo dizajniran mob![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
eto imam ja x820 baterija drži 1 dan s tim da ja stalno razgovaram na njega.
a da,punim ga svaki dan preko noci i to mu ja mislim pase
Neznam sto su tebi podvalili ali moj izdrzi 2 dana a stalno visim na njemu...
Punim ga kad mi sam kaze da zeli malo obnoviti bateriju inace ne![]()
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil, for you are with me. Your rod and your staff, they comfort me.
Bookmarks