java je kao programski jezik mnogo kompleksan... znaci mobitel bi morao sadrzavati sve moguce kodove, jer to je bit jvm-a...
a mobitel nit ima tako jak procesor nit toliko rama za obradu...
Je li mozda naisao tko od vas na Java Virtual Machine koji dobro radi sa IE/Operom na Windows Mobile (2003 SE)? Bilo bi fora odigrati par online multiplayer igara, ali sve traze JVM, a ovo je jedna od rijetkih "uobicajenih" stvari koju (cini se) mobilni windowsi ne mogu progutati. Isprobao sam "Mysaifu JVM", ali to je samo za offline pokretanje nekih aplikacija, dok meni treba JVM koji ce podrzavati java aplikacije na webu.
Ima netko nekakvu ideju koja radi?![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
java je kao programski jezik mnogo kompleksan... znaci mobitel bi morao sadrzavati sve moguce kodove, jer to je bit jvm-a...
a mobitel nit ima tako jak procesor nit toliko rama za obradu...
@Krompirko....nemoj filozofirati, mi govorimo o PPC uređajima.
Back off.
ovo nije tvoje područje.
@SlaWeX...ako se ne varam trebalo bi uredno raditi na WM5. Budem probao baš da vidim kako radi ovaj integrirani java machine.
Mora negdje biti dodataka, nešto se o tome bilo pričalo na microsoftovoj stranici.
Zadnji uredio Wisher : 27-02-2007 u 12:17
Primjetio sam da gotovo svaki PPC emulira Javu na drukciji nacin, tako da postoje sanse da 200 MHz PPC prze izvede neku Java aplikaciju nego 520 MHz.
Radije si nabavite neki uredaj koji koristi SavaJE OS koji je napravljen u Javi![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nisam probao za online. Ali Java simboličko-numerički matematički program Formulae 1 radi s Esmertec Jeode Java Virtual Machine.
P.S. Još je radilo i na mom prijašnjem iPaqu 1915...
MDA Compact IV
Bookmarks