eno par mojih slika nista posebno tek toliko.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eno par mojih slika nista posebno tek toliko.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo i moje prve fotke na cafemobil@gmail.com
canon002.jpg (bez obrade)
Canon PowerShot A710 IS
Podaci o slici u mailu
poslao 1. fotku
c/b
DSC-H2
...sada čekam password
koje mrtvilo. evo par mojih slika, a neke like mozete vidjeti na galeriji josip7.pticica.com
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kupila sam novi fotic pa eno malo slika..![]()
ja don'tknow pass ken sombodi giv me??
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Imaš koju sliku tamo? Ako nemaš pošalji i javi se na PM.OK?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ajt ajt..a kakve sličice šaljete??
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Slobodan izbor, sve ono što možeš i želiš javno pokazati. Jedini uvjet je da si autor slika.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo sad slučajno išao pregledavat neke slike, i odlučio da i ja posšaljem nesto. dakle, bilo je to 28-11-2006.(slike sa detaljima) i 28-12-2006 dakle prošli Božić(DSC0426, posebno obrati pozornost na tu sliku).
Fotić:
Sony DSC-H2
Rezolucija 2816 X 2112
6 Mpx, 12 X optički zoom
ostale specifikacije
slike nisam ja osobno slikao (okinuo sam samo onu s mjesecom u daljini), ali sam sroz bio uz frenda koji je to s guštom radio, što se može vidjeti i po slikama. dakle, stvarno se isplati pogledat kako Mjesec izgleda slikan sa zemlje, sa Veličkih livadaal približen sa 12 X optikom, iako mi se ta slika predopala, mali je problem jer se vidi da je mutna, ali ipak drzat tu mrcinu od fotoaparata, na -5 stupnjeva na otvorenom, dok se ruke tresu, a zoom je maximalan, tako da je sve u svemu fotka je ok ispala. mislim da sam od 100-tinajk kojih imam na disku uspio isfiltrirat 5 najboljih, iako sam nažalost morao smanjit rezoluciju, jer je u orginalu pojedina slika velika oko 2.5 mb. dakle, što reći, pogledajte, uočite detalje, uživajte... slike su po meni stvarno jako lijepo ispale.
Velika 2.5 mb? Za to treba mikroskop. A još ako si smanjivao onda elektronski
Upravo zato imamo gmail da ne smanjujemo rezoluciju. Kad ga napunimo otvorit ćemo drugi.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
dakle, za sve koji ne kuže, nije mb(milibajt) dogodila se tiskarska greška, dakle, jedinica je Mb
yebat ga, zaljubljen sam![]()
zero dobre su ti slike,posebno me se dojmila salata i odojak![]()
Evo poslala sam par slikica, kao sto sam napisala, nije neka kvaliteta, ali eto, nek se vidi![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
...eno tamo malo zalazaka,mora i td.![]()
Evo c/p iz maila koji sam poslao:
Prva slika (IMG_0005) je zalazak sunca u Medulinu. Slikano iz hotelskog apartmana/terase
Fotić: Canon S1 IS
Vrijeme slikanja: ~20:30
Rezolucija: 2048x1536 (3Mpx)
F/4,5
Vrijeme ekspozicije: 1/60 sec
Focal lenght: 27mm
Druga slika (IMG_0040) je slika Motovuna. Mali gradić na brdu, u središtu Istre.
Fotić: Canon S1 IS
Vrijeme slikanja: ~13:30
Rezolucija: 2048x1536 (3Mpx)
F/4,5
Vrijeme ekspozicije: 1/640 sec
Focal lenght: 10mm
Treća slika (IMG_2091) je slika Pulske arene (u Puli). Slikano sa starog grada.
Fotić: Canon Ixus 750
Vrijeme slikanja: ~11:30
Rezolucija: 3072x2304 (7Mpx)
F/4,9
Vrijeme ekspozicije: 1/500 sec
Focal lenght: 23mm
Color mode: Black and white
Pa pošto sam prvi put uploadao/poslao slike, onda bih lijeopo zamolio Sljaku i/ili Bimbija da mi pošalju pass...
Nadam se da će vam se slike svidjet...
EDIT: poslana još jedna slika
evo c/p drugog maila...
Slikano u Zagrebu, Zoloski vrt. Na slici je bijela sova
Fotic: Sony W80
vrijeme slikanj: ~19:40
Rezolucija: 3072x2304 (7Mpx)
F/5,2
ISO 400
Vrijeme ekspozicije: 1/50 sec
Focal lenght: 17mm
Zadnji uredio Ico : 29-08-2007 u 09:24
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Poslao sam par fotografija sa opisima..![]()
http://dcigleneckiphoto.wordpress.com
Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+
Bookmarks