mozda jer ima vise mogucnosti i jer je dostupniji
al zajsta je ovaj tanji LOL
Nije možda neka informacija koja život znači ali eto...gledam na netu i vidim da d840 debel(tanak) svega 11.9mm dok je d900 12.9mm.Znači razlika neznatna svega 1mm.
Pitanje:zašto onda d900 slovi još uvijek na samsungovom site-u kao najtanji preklopni mobitel na svijetu???![]()
mozda jer ima vise mogucnosti i jer je dostupniji
al zajsta je ovaj tanji LOL
d900 nije preklopni...mislim da i sam znaš to
ne spadaju d900 i d840 pod istu vrstu,to ti je ko kupe i limuzina po izgledu.
d900 je najtanji slider,a d840 je ipak preklopni model pa usporedba i nije logicna.![]()
D840 je također slider
http://www.gsmarena.com/samsung_d840-1614.php
i tanji je od D900.
Činjenica je da je D900 izašao prije D840 i u tom trenutku je bio najtanji mobitel na svijetu...s druge strane, svaki mobitel ima svoju reklamu, koja se po nečemu ističe i po toj reklami ljudi prepoznaju o kojem se mobitelu radi, s toga je to marketinški trik da nisu promijenili da je od sada D840 najtanji mobitel na svijetu...treće, mislim da će D900 steći puno veću popularnost (a već ju je i stekao), tako da je Samsungu u interesu više i kvalitetnije reklamirati D900, nego D840 (za koji jako puno ljudi još nije ni čulo)...
Eto, to su razlozi zašto je D900 još uvijek najtanji mobitel na svijetu...jednog dana kad vrijeme D900 prođe (a on je još uvijek "in" i trenutno najbolji Samsungov mobitel, barem na ovim prostorima) i zavladaju neki drugi modeli, onda će se i s marketinške strane stvari promijeniti...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks