i meni je pravio alarm probleme ... sve dok nisam stavio drugi sw.. uradi i ti tako...
i pazi cesto nece da radi ako poslije postavke upalis neku aplikaciju (igrica ili sl)
veze nemam sto to ali mi se cesto desava.
pz
Imam problem sa v3x, nekada namjestim alarm u odredjeno vrijeme (siguran sam da je ono am/pm tocno i da sam ih aktivirao) i on jednostavno NE ZVONI! U zadnje vrijeme ih namjestim 4-5 u razmacima 7-8 min i nekad pozvone svi, nekad 1-2, a nekad (u zadnje vrijeme najcesce) NIJEDAN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta da radim?!?!
i meni je pravio alarm probleme ... sve dok nisam stavio drugi sw.. uradi i ti tako...
i pazi cesto nece da radi ako poslije postavke upalis neku aplikaciju (igrica ili sl)
veze nemam sto to ali mi se cesto desava.
pz
Znao je i mene na v3 zezat alarm, na isti takav način. Ispalo je da imaju neke verzije softa koje meni jendostavno nisu radile - iako su drugima radile OK.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
probaj resetirat tel. ili stavi novi software tj. flešaj ju pa možda nebude problema
Koji flash provjereno radi i otkud ga mogu skinuti pa da stavim?![]()
A hocu izgubiti sve poruke, kalendar, imenik i to?![]()
ja koristim diabolic mp i zadovoljan sam - koristi search da nađeš link za download.
Kaj se tiče poruka, kalendara i imenika - nećeš ništa izgubit AKO ti se sve nalazi na SIM kartici.
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Pazi - prvo i prvo, soft mora biti za TVOJ model mobitela, ne za neku drugu Motorolu.
Podatke ćeš izgubiti, osim ako prije ne napraviš backup.
A koji soft radi - to ti ja ne mogu reći. Pričekaj malo, budu se javili forumaši koji imaju v3x i nemaju problema...
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
A kak se radi backup? Flashanje sam bio i radio al backup nikad nisam savladao:-X
Ja za imenik i kalendar koristim MotorolaPhoneTools. Najlakše mi je, i radi. Napravim si backup u posebni file za imenik i posebni za kalendar (ne koristim Outlook Express connector ili takve varijante, običan file mi je i više nego dovoljan). On ti to spremi, i to je to. Kad sve obaviš i dođeš s praznim mobom, samo radiš restore i opet je sve dobro.
Napisi koji sw trenutno imas u telefonu, pa posle ce mo lako, sto se tice podataka baci sve na karticu i nista nece biti izgubljeno ili ako nadjes Mobil Edit 2.2 sve backup_iras i nemas problema, koji sw trenutni imas?
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
R252211_LD sa oznakom E1P ili E5P.... ja koristim E5P, ali prije toga sam imao E1P i nikakvih problema... Imate linkove na www.motox.info
Pd S/W Version mi pise: R252211_LD_U_85.99.50R
Pokusat cu iduci tj s tim koje si ti napisao, ali evo jutros mi je normalno zvonio i da ne znam bolje rekao bi da on to mene svjesno zajebava! Kad trebam budjenje suti, al u subotu kad mogu duze spavati zvoni 293798 puta lol
Bookmarks