Za e-mail trebas i postavke za internet da bi se normalno spojila. Skype skines sa sluzbenih stranica i normalno pokrenes instalaciju dok ti je TyTN ukopcan u PC.
Prije par dana sam se pocastila HTC Tytn-om. Kao sto je netko rekao o svemu jako, jako malo znam, a kako vidim da se vi poprilicno kuzite molit cu vas za pomoc.
Prvi problem je sto ne mogu citati svoj mail, ne kuzim zasto, unijela sam sve postavke koje me Titan pitao za Outlook?Trebam li ga sinhronizirati s mojim racunalom i mojim Outlook-om??
Kako cu instalirat Skype na njega?
Soory, al ja se tek ucim![]()
Za e-mail trebas i postavke za internet da bi se normalno spojila. Skype skines sa sluzbenih stranica i normalno pokrenes instalaciju dok ti je TyTN ukopcan u PC.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Da se priključim, iako nema veze sa Tytnom, a s obzirom da je sličnih dimenzija.. gdje nabaviti držač za auto za Trinity (P3600)..?
(sa mogučnošću rotacije hor/ver)
Pogledaj na www.crazy-shop.com
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
www.gadgethive.com
Hvala ti puno rospaya, uspjela sam instalirati Skype i sve funkcionira za 5
![]()
Imam na njemu cijeli Outlook, sve Local folders, ali samo nabrojanje,one iste kakve sam ih ja kreirala, al u njima nista, nista se s mog racunala nije prekopiralo u njih.Znas li mozda kako to popravit?
možda nisi namjestila u activesyncu da ti i to sinkronizira
U activesyncu sam "mislim" namjestila jer kad mi sinhronizira stoj outloock I kvacica na njemu, al opet nista,definitivno nesto krivo radim
uskoro bi trebo postat ponosni vlasnik TyTN-a...
...pa par pitanja za vlasnike i znalce...
1. kolko baterija traje
2. jel postoji neki punjac koji bi stalno bio spojen na komp(usb),a da ja samo metnem TyTN-a na punjac i on se puni,i da se moze sinkronizirat i razmjenjivat datoteke s kompom dok se puni
3. jel bi mi mogao neko uploadat nekoliko slika u razlicitim uvjetima(flash-mrak,dan,slabo osvijetljenje,slabo osvijetljenje+flash)
4. kakav ulaz za slusalice ima i jel se s njim dobiju slusalice
1.) Baterija izdrzi na standby-u do 5 dana, dok izdrzi 4-5 sati surfanja preko HSDPA..
2.) Kabl koji dobijes uz njega za sinkronizaciju standardno, preko njega ti se puni kad ga sinkroniziras as kompom, tako da nemoras nista kupovat naknadno da bi to mogao..
3.) slike su odlicne kvalitete pa idealnom svjetlu ( dakle vani po danu ), unutra gdje nema dosta osvjetljenja slike gube dosta na kvaliteti, dok u mraku flash hvata na mozda 1m od uredjaj, malo vise.. Uglavnom zadovoljavajuca je kamera
4.) ulaz za sluaslice je mini-usb i dobijes slusalice..
Ja imam pitanje u vezi mda vario 2 a.k.a. htc TyTn jeli ima gps??
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
kratko ,nema.
angels might have been eaten.
A jeli moguce ikako imati gps na variu 2?
BALKAN-MEDIA
potrebno ja dokupiti gps bt modul
Kupiš bluetooth GPS reciever i problem riješen.
Testis unnus, testis nullus!
Moze li mi netko malo detaljnije objasnit jos sam pocetnik pa...
1. gdje ima kupiti taj bt modul?
2.Kako to funkcionira?
Hvala
BALKAN-MEDIA
ima u hg spotu za nekih 530kn
nakon što ga upariš preko bt-a,na tytnu je potreban softver sa kartama i dalje on sam odrađuje posao
Sodom hvala puno!!!!!
BALKAN-MEDIA
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=24185
Jeli to ovo????
BALKAN-MEDIA
da,to je to.
Pored software-a, moras jos uparit uredjaj sa GPS reciverom i namjestit Com port na kojem ce radit..
Neki Com portovi su zauzeti tak da moras stavit koji nije zauzet..
Kad kupis to sve i ak budes imao problema s tim, javi pa ce mo namjestit..![]()
ako koristis iGo,on u settingsima ima opciju automatskog traženja gps-a po portovima...
Da, ali moras namjestit outgoing port ili incoming port, ne znam sad napamet koji, u BT settingsima.. inace ti nema signala u iGo-u i nece nista nach..
Ljudi hvala vam javim vam kada kupim![]()
BALKAN-MEDIA
Bookmarks