Softvarski-stavljanjem novoga softa, hardverski-promjenom kućišta.
Ovo me fakat nervira. Prije neki dan sam bio u T-Centru. Bokte, pa oni su i na N73 nalijepili ono odvratno T-Mobile. U biti stavili su na sve ili gotovo sve mobove koji su u ponudi.
kak da stog mobitela maknem t-mobile sranja
Dobra vila mi je ispunila dvije zelje, treci put nisam mogao.
Softvarski-stavljanjem novoga softa, hardverski-promjenom kućišta.
Ovo me fakat nervira. Prije neki dan sam bio u T-Centru. Bokte, pa oni su i na N73 nalijepili ono odvratno T-Mobile. U biti stavili su na sve ili gotovo sve mobove koji su u ponudi.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Niste jedini kome je to odvratno. Recimo na 6280 su stavili naprijed ispod tipki i iza kod kamere, užas. Stvarno me to nervira a i ti njihovi izmjenjeni software-i s ikonama užaš, šta nemogu ostaviti normalni mob. Da dobro ti je reko moraš stavit drugi soft.
moze se ukloniti kod lokalnih majstora,bez brige.![]()
Ili ga možeš odnijeti u Mobis i pristojno ih zamoliti da stave nebrandirani soft,pa ćeš imati tvorničke ikone i ostalo. Mene isto branding nervira pa izbjegavam kupnju moba kod operatera
ima neko link di mogu skinut software i koji kabel trebam
Treba ti CA-42 kabl. Generički softver dobiješ na CDu koji dobiješ uz kabl![]()
The Truth Is Out There
Naravno,sa PC Suiteom ga nećeš moći flashati,za to će ti trebati Phoenix ili nešto slično. Makar ti ne bih preporučio da to radiš sam,osim ako stvarno ne znaš što radiš. Flashanje ti košta 30-40 kuna po privatnim servisima u ZG
ak nebum probo nebum nikad naucil
Bookmarks