Probaj isključit taj VCP pa vidi hoće li ti se onda refrešat.
Čini mi se da je povezano.
Ovak staru GFMX440 sam zamjenio novom radeonom 9550 i sad me zanima sta znaci onaj VCP recovery i zasto mi malo malo ekran se refresha (jel to povezano dvoje),jel to do drivera il,prvi put se sa ati susrecem tak da sam laik.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Probaj isključit taj VCP pa vidi hoće li ti se onda refrešat.
Čini mi se da je povezano.
Iskljucio i sad se ne refresha al mi je zato zastekalo 2 puta,kao taj vcr treba bi ukljucen radi refreshanja graficke kad ona zastane,mislim ono wtf????? Znao sam da ce mi se zamjerit odma ati
![]()
kakvo je to refreshanje? Ja imam negdi pola godine radeonku 9550 i nisam primjetio nikakvo refreshanje
nešto tebi ne štima sa os-om ili driverima...
To refrešanje bi se smjelo događat JAKO rijetko ili nikada.
Nisi napisao koju verziju drivera imaš...
Zadnja ti je 7.2
Ma uglavnom to je to.Al neznam sta bi jos moglo bit evo sad mi se nakon kojih par sati prvi put refreshalo.
Jel moguce da se graficka pregrije pa ju tak resetira,evo sad mi skroz izbacio ekran crni i morao sam resetirat cijeli komp.Pa toliko problema nisam imao sa cijelim kompom a kamoli sa grafickom.Jel ima koji prog da se vidi sta tocno s njom nestima?Bemti ati govno jedno od kartice.![]()
![]()
Ne znam, moguće da je problem programski, ali postoji i ozbiljna mogućnost da je sklopovski jer ako se pregrijava onda ti ne bi refrešalo i vratilo nazad jer bi dalje bilo pregrijano...
Probaj obrisat drivere i obrisat sa driver cleanerom, pogotovo ako nisi dizao ponovo sustav, a imao si nVidine karticu i drivere gore...
imam pitanjce,bas i nema veze s ovom temom,al zasto kod mene nema taj VPU Recover.
graficka mi ATI Radeon X1300 512 Mb(Tak veli Everest)
a ovaj control Center nedavno instalirao verzija 1.2.2405.30455
to je PCI express graficka
Bookmarks