recimo:
ode vam joystick, ljuti ste i ne želite doću opet u tu situaciju iako imate 2. god. garancije
koji bi mob uzeli umjesto?
ja razmišljam o
1. se w810i
2. nokia n70
ostali mi ne padaju na pamet. ali jako mi je bitna čim bolja kamera, ali za w810i nemam love. izgleda da ću samo reklamirati k750i i dalje ga koristiti...![]()
ma hoću. probat ću ga očistiti, ako se stvarno shebe joystick, šaljem servisu, dobijem ga natrag, koristim ga i ako se onda opet shebe, šutam ga u zidNOT
p.s. dat ću mu šansu zbog prikazivanja na koliko mi je posto. s tom opcijom živim mirnije![]()
jako varira, to znam. nije tocno, ali sad s vremenom znam koliko mi koji postotak traje. obožavam 4 posto koji mi ponekad traje i skoro cijeli dan
radi ti, ali ne brini, krepat će ti on već![]()
znam i meni na 6% jos moze cijeli dan izdrzat iako trenutno vec slusam par sati muziku na mobu jos se nije pomaklo sa 6%.a koliko ti mjeseci otprilike imas svoj mob pa ti steka joystick?ja ga imam 9 mjeseci i jos nimalo ne steka iako mi je ispao milijune puta i mobitel doslovno "visi" koliko je satran i stucen (cak mi je ulupljen poklopac objektiva i skljoca i jos mi nije otisao flat kabel)i kako nisam dosad imao problema sa joystickom necu ni sad
i onaj smajl poslije onog krepat ce on je trebao biti za utjehu,jeli![]()
Zadnji uredio blizzard : 23-02-2007 u 18:15
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
ja tijekom 7 mjeseci koristenja nisam imao problema.
5.5 mj i jos uvijek je precizan...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Možda si jednostavno naletio na loš primjerak. Ako imaš garanciju,jednostavno ga odnesi u servis,ako ga budeš sam otvarao ode garancija pa-pa. Inače dosta dobar mob,dosta ljudi ga ima i nisam još čuo da je nekom otišao joystick
pa dogodi se da rikne joystick,ali mislim da popravak nije skup.
Hm... znači ostaješ pri K750...
Znam da je malo kasno, ali evio ti usporedba: W810 vs N70, pa pročitaj i to malo...
U slučaju da ti opet, ne desilo se, zašteka joystick...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
k750 je najbolji mob, istina da je sporiji i da ima losiju kameru od npr. k800,...ali kad gledam malo, meni je kamera odlicna, imam soft od w800, zvucnik je super, dobra baterija, dobar za poruke, odlican u svakom slucaju! A hvalim ga ovoliko zato sto se moze nabaviti i po najpovoljnijim cijenama, pa mi nije zao sto je malo izgreban, sto mi tu i tamo padne iz dzepa
savrsen mobitel za moje potrebe(kad k800 pojeftini pjevat cu isto o njemu)
edit: e da i joystick mi zasad radi odlicno!
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
k750 je jos uvijek dobar izbor
-jeftin,odlicna kamera(moze posramiti i neke puno skuplje mobitele),prosiriva memorija.
joystick uopce ne steka eto 4 mj...
a k800 sam planirao kupit al pretjerali su sa cijenama...nije da nisam imao ..al previse ipak....
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Bookmarks