Možeš napraviti full backup moba iz flashbackupa. Mislim da ima neka caka na V360 što se tiće backupa i da se ta tema već spominjala u onoj temi o V360V i njenom moddingu.
Za backup ti treba FB 3 (ako ga nemaš, ima pod linkovima, ja sam ga uploadao)
Ovako... zanima me mogu li ikako napraviti "backup" ali s time da iz mobitela izvučem jedan *.shx file kao što su i yueti, diabolici. Naime, radi se o tome da sam morao prvo editirati seemove za defaultne tipke, instaliravati nove skinove, ubacivati mnogo novih postavka i još dosta posla oko "prilagođavanja" yueta mojim potrebama.
I mene sad zanima ako mogu da izvučem jedan (!) *.shx file u kojemu su sve te postavke i tipke na svom mjestu, tj. kada ga zaželim oped flešat da ne instaliravam yuet 1.8 pa language pack pa seemove pa skinove, nego direktno ubacim ovo što sam back-upo sa mobitela ako je ikako moguće, kako?
Hvala puno!
Možeš napraviti full backup moba iz flashbackupa. Mislim da ima neka caka na V360 što se tiće backupa i da se ta tema već spominjala u onoj temi o V360V i njenom moddingu.
Za backup ti treba FB 3 (ako ga nemaš, ima pod linkovima, ja sam ga uploadao)
Zadnji uredio HemiCuda : 21-02-2007 u 21:46
Ali Full verzija, jer trial ne pravi backup flexa. I radi se o programu Flash & Backup 3.
Da, imam crackiranu verziju FB3-a. Dakle, išao sam na Read Data, Selectao All Files, Stavio kvaćicu na Cut empty bytes i backup format stavio na *.shx. Kada se sve to završilo došao sam na C:\Program Files\Random's Developments\Flash&Backup 3\Backups\2007-02-22_233824 i tamo se nalazio jedan istoimeni fajl veličine 68 megabajta (?!). Zanima me jesam li ispravno sve to napravio?![]()
![]()
Zadnji uredio dijan : 23-02-2007 u 01:08
U pravilu je to - to. Ako si selektirao sve CGove, onda su se oni backupirali, i to bi bilo to.
Ja sam si svakih mjesec dana cca. radio takav backup sa v3i - full backup, sve da mogu vratit ako nešto zeznem. Naravno, treba pazit jer ti ostanu i SMSovi unutra, i imenik, i kalendar, tako da ako jednom to nekom daš, imat će sve te podatke.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks