kod spajanja na preglednik googl na telefonu radi ali preko opere mi javlja da ne valja konekcija. koristim t com karticu. da li to ima neke veze sa postavkama ili nešto drugo. pomoć
instaliro sam operu mini na svoj k750 i nikako preko nje nemogu pregledavat net. kad uđem u operu otvara prozor Network setup i pise different ways of connecting to the internet will now be attempted. presss ok to start... stisnem ok i pita da li dopustit slsnje na internet progranu, potvrdim i ispiše Failed to connect to the internet. Go to opera mini.comm.... i sad mi nije jasno kaj moram podešavat i u čemu je stvar, jer kada sam na forumu tražio mislim da je pisao netko da samo instaliraš i to je to, radi. pomoć
kod spajanja na preglednik googl na telefonu radi ali preko opere mi javlja da ne valja konekcija. koristim t com karticu. da li to ima neke veze sa postavkama ili nešto drugo. pomoć
meni je normalno radilo na k750 na vip mrezi.uostalom ta opera mini ti trosi silu novca.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Moras imati ispravno podesen GPRS i u Java postavkama odabran ispravan GPRS profil.
jedno ako si neki paresa samo izvoli smanjit ce ti racun u minus ako ne budes pazio
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Bookmarks