Skineš ih s neta na PC pa staviš na mob, ili ih preko moba skidaš (preko WAPa)?
Bok! Ako mi netko moze pomoci.
Vecina igrica koje skinem sa neta za V3 ne rade, makar pise da su za V3.
Jel moze netko pomoci, zasto je to tako?
Skineš ih s neta na PC pa staviš na mob, ili ih preko moba skidaš (preko WAPa)?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sa neta na pc, pa preko p2k na mob. Radi za sad samo jedna tomcat dogfight. Ista stvar je i s programima.
Mislim da ti je to do samih Java aplikacija - ekipa piše da rade na svim mobovima, a u stvari nije tako. 3/4 njih uopće ne provjeri da li rade na svim tim obovima za koje vele da rade.
Ja sam jednom prilikom skinuo neki RAR sa 1396 igara za "Motorolu v52" - dakle kompatibilne i sa v3, v360, K1, itd. Sa svim "novim" Motorolama. Pa sam od tih 1396 igara ukupno probao nekih 100tinjak. A od tih 100tinjak samo 10ak je radilo. A kao sve su "tested & working"... To netko proba-ne proba, napiše svašta, i tako stavi na net.
To ti je, osim ako baš kupiš aplikaciju, banana. Ako kupiš, možeš se žalit da ne radi pa dobit lovu natrag ili neku drugu aplikaciju. Ali ovi "divljaci" su ti svi mački u vreći.
Bas steta. Dobro ja sam mislio da nesto ne valja s javom. A sta je sa BT programima za chat? Ista stvar?
BlueDevil dali si ti mozda probao nfs carbon?
Evo dobro veli GoGs - nisam probaoInače isprobavam razne igre s kartama, Sudoku i tako to, nisam za one gdje se treba potpuno posvetit i pazit, jer na mobu ih koristim za ubit malo vremena, obično ne predugo...
A BT chat isto ne radi, koliko se sjećam. To se probavalo nešto, ali nema besplatnog porukiranja![]()
ja imam neki program za BT chat: SMOB (Simone Messaging Over Bluetooth)
Instaliro sam ga i sve radi!
Malo "proguglaj" i mislim da ćeš nać.
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Skini si motomidmana i koristi ugradeni java adapter da podesi igricu da radi na tvom mobu... nemoj instaliravat preko midmana nego koristi samo adapter... za novije modele nema ugraden neki plugin najnovija verzija da si ne izbrises sve igre sa moba...
za v360
ja sam SMOB instalirao preko windows explorera (u mobu pod usb postavke: mem kartica) i radio je!
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
SMOB nece raditi, javlja programsku gresku.
sa tim motomidman ne kuzim sta bi trebalo.
LUD PA ŽIVIM!!!!!
Bookmarks