W810.
AFAIK ima sve sto si nabrojao.
Tražim jedan specifičan SE mob i trebao bih vaše mišljenje. Nemojte ovo prebacivati u usporedbu modela,jer trenutno nemam izbor,pa bi bilo glupo tamo postavljat temu.
Dakle,tražim jedan SE mob. Evo što treba mob imati:
najmanje 2 mpx.kameru( po mogučnosti sa AF-om),proširivu memoriju (do 1 GB),256k boja,bluetooth,solidan dizajn,ekran prosječan,samo da nije premal i ako može da služi većinom kao walkman. E da,da cijena bude do 1500 kuna,tu na forumu. Isključite K750i i D75Oi .Molio bih i vaše mišljenje u vezi moba sličnih specifikacija (ako ga imate ili ste ga imali priliku testirati). Hvala.
W810.
AFAIK ima sve sto si nabrojao.
Zadnji uredio ravilov : 19-02-2007 u 20:07
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako nemora imati walkman soft, moja preporuka za mob do 1400-1500kn, je Nokia 6280... ima puno veći displey (fizički i po rezoluciji) od W800/W810...
jedino što nema AF... ali daje dobre slike...
A pošto si iz igre izbacio K750/D750, onda bi ti preporučio W800/810 ili Nokia 6280/6233...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dakle,sužen je izbor na W810 i W800. Još neki modeli?
V630/K610 solidni mobiteli,losiji od w810 ali ne puno... nema Walkman ali ja na svom slusam glazbu stalno i nema problema.. jedino sto nemaju AF i bljesku ali ostalo sve ok...
----------Sony Ericsson----------
Ja imam w810.. i da mboizel ima jos wlan ne bi ga jaaaaaako dugo zamijenio... brz soft pouzdan, ne puno para.. odlicna izrada, kompaktan i cvrst, svakako moja preporuka...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Tata mi ima w819i i jako se puno igram s njm.Ja ti ga preporučuješ.Dizajn mi je dosta dobar a specifikacije su mu također dobre.I ne košta puno
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
W800 ili W810, ovisi koji ti se više sviđa, jer se osim u joysticku, razlikuju u samo još par sitnica...![]()
Baš sad gledam dizajn i specifikacije od W800 I izgleda isto kao i D750/K750.
Je li onda pametnije uzeti jedan od ta dva nego W800?
W800 ti je isti kao i d750 dizajnom samo sto ima vecu memo + walkman soft tako da preporucam w800, zbilja je sjajan mob...
S druge strane bih ti preporucio w850 ali je malo preskup za ono sto si nabrojao da trazis, tako da se odluci sam...
poz
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
W850 je poboljsan u svakom slucaju u odnosu na w800 i to...
- veca reza i dimenzije ekrana,kvalitetniji ekran
- walkman soft v-2.0
- softver identican onome u k800 modelu koji je fakat sjajan
- veca kartica u paketu
- slider/nekome bolje,nekome ne
- A2DP podrska za bluetooth
- 3G mreza
- Punjac CST-75(mogucnost prikljucivanja vise uredaja na mob dok je u fazi punjenja)
- kompatibilnost sa Stereo portable handsfree HPM-82/85
Zadnji uredio wildbabe : 20-02-2007 u 12:38
Dakle,izbor je pao na W800.
Dobar izbor, u svakom slucaju bolji od K750/D750...
w850 mozda?
ja bi radje na tvom mjestu w810 ali eto...
tvoj izbor
![]()
ne znam zasto w800 ako je k750/d750 jeftiniji i lako se u njih ubaci soft od w800
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Pa to ako ti se ne da zezat sa "ubacivanjem", ili ako vise preferiras narancasto-bijeli mobitel. Ako nemas problema sa "cackanjem" po mobu i nije treba ti W dizajn, slobodno uzmi D750. K750 bolje nemoj ako ne moras jer je povijesno gledajuci on od ta tri "blizanca" (K750/D750/W800) imao daleko najvise problema sa joystickom. Kazem "ako ne moras" jer je D750 AFAIK dosta tesko naci...
Bookmarks