Na mojoj su bili WM05, onda sam stavio 03 pa probao vratit na 05 i isto nije funkcioniralo pa sam ostao na 03, ti su mi ionako bili bolji...
Probao prije nekoliko dana staviti onaj originalni rom iz tri dijela, i odradio sve po uputama sa foruma, i na kraju kad krenem napraviti master reset, oznacim prave opcije, i onda mi samo pobijeli ekran, tako stoji par minuta, i ugasi se. Probao jucer ovaj v2 rom, i flashao isto kao i da flasham WM2003 rom, i nece uopce da starta.
Na WM2003 ide najnormalnije. Je li moguce da imam neku MPx-icu koja ne podrzava WM05?
Na mojoj su bili WM05, onda sam stavio 03 pa probao vratit na 05 i isto nije funkcioniralo pa sam ostao na 03, ti su mi ionako bili bolji...
Jel ima tko rjesenje?
Itko? Fakat bih zelio isprobati WM05...
To je ona Motorola koju sam ti ja prodao?
Čuj, na njoj su bili WM05 pa sam ih ja maknio...
Te WM05 je stavio korisik danyx jer ja sam od njega tu Motorolu nabavio...
probaj njega pitat...
do motorole nije, to je sigurno...probaj ponovno
Nemoj se ni mučit puno.. Probao sam WM05 na mojoj staroj mpx200 i samo ga uspori... Ostani na 2003...
moralo bi radit, ja sam na svoju vise puta stavljal i bez problema, ali isto ti ne preporucam 2005, samo ti uspori mobitel, a nije da dobis sad neznam sta.
tocno, wm5 lijepo izgleda, ali je spooor....
isprobao na tri mpxice...
btw, ako itko prodaje istu, moze na PM! zazelio se cetvrte...![]()
Meni je bila super,imao sam neki img (samo jedan file) KOJI SAM PROBAO STAVITI,al na 67% otisao mob u k...c
Bookmarks