Evo citat iz prepiske sa VIP službom za korisnike, istina iz 10. mjeseca 2006, ali možda pomogne... Ovo je nakon 3-4 mail-a u kojima sam se žalio na nefunkcionalnost Vodaphone LIVE sw, bugove, itd...
citat:
Upit o legalnosti promjene software-a nam nije u potpunosti jasan.
Ukoliko Vam se to odobrava s nase strane, onda je jasno da je to legalno i da je s tim upoznat i ovlasteni servis (da smiju napraviti tu promjenu). Ovo je odobreno samo na temelju cinjenice da na Vasem telefonu ne postoji fizicka oznaka da je telefon sa Vodafone Live! software-om. U svim drugim slucajevima ne odobravamo promjenu software-a, jer se u protivnom gubi jamstvo na telefon.
Nakon drugog poziva EM-u dobio sam ovaj odgovor: gospodine to vam je klasičan primjer prebacivanja loptice... tko je ovdje lud??? Katastrofa!
Bilo je sluzbeno dozvoljeno tada kad sam ja pisao o tome. Probas u VIPu sa malo galame. Frend je dosao sa odvjetnikom jer mu nisu htjeli debrandirati K750 kojem je falila isto neka funkcija koja mi je bila nasusno potrebna a koja je radila sa normalnim softom.
Ili probaj zicati u agram servisu. Kulakendi ne preporucam.
Da li je netko od vas isprobao ovo:
http://blog.artesea.co.uk/2007/06/de...-for-free.html
Navodno da se moze debrendirati p990 i m600 kod kuce besplatno preko SEUS-a (Sony Ericsson Update Servicea)...
Pozdrav...![]()
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks