pa čoviječe imaš unlockera po zgb ako si od tamo 1000 i sigurno će ti jedan ga otključati(čitati ima tool za to)pa će manje od 50 EUR uzeti!
Jel zna netko jel ima di jeftinije za otključat k800 osim davincia koji traži 50 eura?
sa Wotanom sam stavio orginalni software za 7 eura...i to sve super radi ali unlock je abnormalno skup ....
SE K800i
pa čoviječe imaš unlockera po zgb ako si od tamo 1000 i sigurno će ti jedan ga otključati(čitati ima tool za to)pa će manje od 50 EUR uzeti!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ekipa je pricala po forumu da se k800 jos nemre otkljucati kod nas jer nemaju prikladan alat za to, e sad da li su u meduvremenu nabavili, pitanje je...
Treba pitati @Inovatora...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
kod nas u BiH još niti jedan servis to ne može
ako ih ima u ZG super
odavde se k800i (kao i nokijini bb5 mobiteli) šalju Dejanu u BG
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
može se otključat najniža ponuda mi je bila 160 kn ...
pa to ti je sigurno bolje nego 50 EUR?![]()
teško da će past,morat ćeš čekati onda nove modele od SE-a onda,da bi ovom pala!
jel ovo prodavanje magle ili unlock k800i dođe 7 funti ? preko total multi servera ?
http://www.instant-unlock.co.uk/acat...00_Unlock.html
ovo na slici je unlock tool za 13 EUR ali ti još treba i dongle ja mislim koji puno košta!
baš čekam logove za svoj tool, još nije sasvim poznata cijena, pa ću vam javiti kad saznam.
uglavnom, ovo za 160 KN je bagatela, s obzirom na trenutnu situaciju. a DB2020 se može unlockat, čisto da rješimo neke zablude.
Ako netko treba Davinci kredita, neka se javi na ICQ, MSN, PM (svugdje osim u temu).
Forumaš godine :)
Unlock i Flash... Podrzani modeli su izlistani kod njih na siteu (pise i koji je kabl potreban itd.)
Forumaš godine :)
ako nekog zanima , našao sam jednog tipa tu kod mene u dubravi i radi odkodiravanje za 150 kn ... 100% sve napravi i uglavnom nije preko davincija ... ako netko hoće broj tog servisa dam mu ga na PM
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ima jedan koji to radi za 50 kn!!
ali necete doc do njega daleko je od Zagreba
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
nisam unlocker pa se ne razumijem u to nego mi je taj lik rekao da se k750 u njega dekodira za 50 kn.ali onda me valjda zajebav.o
ma da k750, ali K800 i noviji SE mobovi imaju jaku zaštitu i njih se mora otključati preko nekog servera i logova.
Npr. za box koji ja imam, bez lipe zarade, logovi za dekodiranje jednog K800 koštaju cca 270 kn
Znači 300 kn za unlock je ful ful niska cijena, a ova od 150 je nevjerojatna !!!
Ako netko po toj cijeni radi unlock znači da radi u SE servisu i ništa drugo...
a sta je to nesto sve preskupo...
andrija imaš PM pa možeš provjerit cijenu koju sam napisao
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks