svi su popunjeni, tj 12 komada
Ovako koliko vam onih pinova ima na punjaču njegovom konektoru jer mislim da mi se jedan slomio pa mi neće puniti mob,javlja se ono kad ga uključim optimizirano punjenje a ostavio sam ga preko noći i nije se nimalo napunio?![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
svi su popunjeni, tj 12 komada
iPhone 5s 16 GB
na punjaču?
pa meni su sada samo 2,mislio sam na one zlatne što vire van iz konektora koliko ih je.Ajd pogledaj ili mi nabaci sliku ako možeš thnx!
greska, to je od K800 punjac. sad sam pogledao od D750 i ima samo dvije te "zlatne". prva i cetvrta
iPhone 5s 16 GB
ok,thnx,probat ću od frenda uzet punjač pa probat,ako nebude opet ću promijeniti soft a ako opet nebude znači da je na telefonu od konektora nešta pa u servis!![]()
Napuni mob preko USB-a.
Mislim da ide do 85%.
evo čudno kada sam promijenio sim karticu mi se napunio do 100 %,e sad u čemu je problem?![]()
E A Koja Je Razlika IzmeĐu Punjenja I Optimiziranog Punjenja
zasto bi punjenje mobitela bilo vezano uz karticu? mozda je kartica puna prasine pa ne radi dobro na mobu,al to ne bi trebalo smetat za punjenje...puni mob bez ikakave kartice, i sve dobro puni? il opet nece kad vratis istu karticu u mob,vjerojatno je samo prasina...
bio nekad oglas...
pa optimizirano punjenje ti je preko punjaca tj. adaptera i on prvo kako cu rec konvertira energiju pa puni bateriju a ako ne konvertira moze doci do xplozijei onda sve ode u k....
a preko kompa punjenje(usb) konverzacija energije nije potrebna jer usb nije direktno ustekan u struju.kuzis??
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Bookmarks